enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Instagram’a Kapak Fotoğrafı Nasıl Eklenir?

Instagram Story Kapak Fotoğrafı Nasıl Yapılır?, Instagram Bir Hikayede Çoklu Fotoğraf Nasıl Yapılır?, En Etkili Instagram Reklamı Nasıl Verilir?, Instagrama Kapak Fotoğrafı Nasıl Eklenir?, Detaylar yazımızda…

Instagram’a Kapak Fotoğrafı Nasıl Eklenir?
28 Mart 2024 12:20
A+
A-

Instagram kapak fotoğrafı aslında profil fotoğrafınızdır. Instagram son açıklamasında profil fotoğraflarının büyütüleceği açıklamasını yapmıştı. Bu son güncelleme Instagrama eklenerek kullanıcıların fotoğraflarını belli bir oranda büyüterek daha net görünmesini sağladı. Artık beğeni satın al hizmeti ile gerçek hesaplar ile bot hesapların daha net anlaşılacağı bu güncelleme kullanıcılardan tam puan almış durumda. 

Özellikle ınfluencerlar artık profillerine daha önem göstermektedir. İyi bir izlenim takipçilerinizin artmasına ve kazancınızın yükselmesine katkı sağlayacaktır. Profil resmini değiştirmek isteyen kullanıcılar “profil ayarları” kısmına gelerek var olan resmin üzerine tıklayıp yeni bir resim seçmelidir. Gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra kaydedin ve işleminizi tamamlayın. 

Instagram Story Kapak Fotoğrafı Nasıl Yapılır?

Paylaştığınız storyleri profilinizde kalıcı hale getirmek için arşivinizdeki storylere tıklayarak altta yer alan “öne çıkar” butonuna basmanız gerekmektedir. Konusuna ve içeriğini göre birden fazla öne çıkarmayı profilinize ekleyebilirsiniz. 

Bu kısa albümün kapak fotoğrafını “öne çıkarmayı düzenle” kısmına gelip fotoğraf seçerek tamamlayabilirsiniz. Storyleriniz beğeni ve yorum olarak takipçilerinizle etkileşiminizin en çok olduğu paylaşımlardır. Beğeni, izlenme ve yorumlarınızı artırmak için Sosyalgram.com ’da bulunan hikaye izlenme paketini 8,99 TL’ye satın alabilir ayrıca tamamı gerçek ve instagram izlenme satın al paketlerine 4,99 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Instagram Bir Hikayede Çoklu Fotoğraf Nasıl Yapılır?

Hikayenize bir fotoğraf ekledikten sonra dokunmatik ekran aracılığı ile küçültme yaparak başka bir fotoğrafa yer açabilirsiniz. Böylece sığdırabildiğiniz kadar fotoğrafı hikayenize ekleyebilirsiniz. Hikayelerinizin beğeni ve yorum sayısı arttıkça etkileşim oranınıza katkı sağlayacaktır. Takipçi ve beğeni sayınızı artırmak için Sosyalgram internet adresinde yer alan Instagram bayan takipçi satın al paketlerini 4,99 TL takipçi satın al paketlerini 5 TL’den başlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz. Etkileşim oranınızın artması ile ortaya çıkan sonuçlar:

  • Takipçi sayınız artış gösterecektir;
  • Açık olan profillerdeki gönderiler “keşfet” alanında görülecektir;
  • Reklam, iş birliği ve sponsorluk teklifleri artacaktır.

En Etkili Instagram Reklamı Nasıl Verilir?

Profesyonel bir hesap oluşturmanız, reklamınızın amacını belirlemelisiniz. Ulaşmak istediğiniz kitle, reklamınızın bütçesi ve süresi de oldukça önemlidir. Tüm hesaplamaları yaptıktan sonra dikkat çekici bir reklam görseli kullanıcılar tarafından beğenildiği takdirde daha fazla kazanç sağlamanıza olanak tanıyacaktır. 

Reklamlarınızı içeren gönderilerdeki beğeni, yorum, paylaşım sayıları da Instagram’da görünürlüğü ve ulaştığı kişi sayısı bakımından oldukça önemlidir. Sosyalgram.com adresinden free instagram followers, takipçi satın al ve yorum satın al paketleri dahil pek çok içeriğe Instagram panelinden ulaşabilir gerçek hesaplar ve avantajlı indirimler ile etkileşim oranınızı artırabilirsiniz.

 

Sosyal Medya Uzmanı ve YSA Medya Ceo’su Yunus Sedat Aydın Kimdir?

Dijital dünyanın öncülerinden biri olarak kabul edilen Yunus Sedat Aydın, Türkiye’nin dijital pazarlama sektöründeki önde gelen isimlerinden biridir. Kariyerine 2010’lu yılların başında adım atan Aydın, o dönemde henüz keşfedilmemiş olan dijital reklam ve sosyal medya faaliyetlerine yön veren isimlerden biri olmuştur.

 

Sektöre olan tutkusu ve edindiği bilgi birikimi sayesinde, kısa sürede Türkiye’nin önde gelen sosyal medya uzmanları arasında yerini almıştır. Özellikle pandemi öncesinde yaptığı stratejik tahminler ve benimsediği yenilikçi yaklaşımıyla, iş dünyasına büyük katkılar sağlamıştır.

 

Yunus Sedat Aydın, bilişim dünyasındaki gelişmeleri yakından takip etmekte ve sektöre sürekli yeni dinamikler kazandırmaktadır. Kurucusu olduğu YSA Medya‘nın CEO’su olarak, Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli kurumlarına ve işletmelerine değer katan projelere imza atmıştır.

 

Teknoloji alanındaki geniş bilgi birikimiyle, C#, C, Java, ASP.NET gibi programlama dillerinde uzmanlaşmış ve bu yeteneklerini web tasarımı, mobil yazılım geliştirme, SEO ve Google Adwords gibi dijital pazarlama stratejileriyle birleştirmiştir. Bu sayede, Instagram, Facebook, Twitter gibi sosyal medya platformlarında markaların görünürlüğünü artırmak ve hedef kitleye etkili bir şekilde ulaşmak konusunda başarılı sonuçlar elde etmiştir.

 

Yunus Sedat Aydın, başarılı kariyeri boyunca birçok prestijli ödülün sahibi olmuştur. Ancak başarısını ödüllerle sınırlamayan Aydın, sürekli olarak markalara, devlet kurumlarına ve iş insanlarına yönelik stratejiler geliştirerek adından sıkça söz ettirmiştir.

 

Özellikle markaların ve kurumların risk ve algı yönetimi süreçlerinde önemli bir rol oynamış olan Yunus Sedat Aydın, geliştirdiği projelerle Türkiye’nin dijital dönüşümüne büyük katkı sağlamıştır. Gelecekte de inovatif yaklaşımıyla sektöre yön vermeye devam edeceği kesin gözüyle bakılmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.