enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Instagram Profilime Kim Bakmış? (Görmenin En Kolay Yolu)

Instagram profiline kimin baktığını bilmek isteyen insanlardan biri misiniz? İşte hem iPhone hem de Android için kullanılabilen uygulama….

Instagram Profilime Kim Bakmış? (Görmenin En Kolay Yolu)
6 Haziran 2022 11:34 | Son Güncellenme: 23 Temmuz 2022 22:47
A+
A-

Gerçek şu ki, sosyal ağ platformunun profilinizde kim olduğunu görmenin bir yolu yok, çünkü bu önemli bir gizlilik sorunu yaratacaktır . Diğer kullanıcıların profillerine tıkladığınızı görebileceğini bilseydiniz, Instagram’ı fanatik bir şekilde kullanmaya devam eder ve daha önce yaptığınızı yapar mıydınız? Muhtemelen değil.

Üçüncü taraf uygulamalar aracılığıyla Instagram’ınıza kimin baktığını görebilmeniz gerekiyor . Ancak profilinizde tam olarak kimlerin olduğunu size söylediğini iddia eden birçok uygulama olsa da gerçek farklı. Reader’s Digest’te Alex Heid (SecurityScoreCard yöneticisi) ile yapılan bir röportaja göre , bu uygulamaların hizmeti her kullandığınızda rastgele kullanıcı adları alması ve farklı bir liste oluşturması muhtemeldir. Aynı zamanda, verilerinizi izlerler .

Bu, tüm uygulamaların sahte olduğu anlamına gelmez. Business Insider’a göre , kullanıcıların profilleriyle kimin uğraştığı hakkında biraz daha bilgi edinmelerini sağlayan bir uygulama var . Bu uygulama, hem iPhone hem de Android için kullanılabilen Followmeter’dır . Uygulama, profilinizi ziyaret eden kişilerin adlarını söylemez, ancak yakın zamanda sizi takip etmeyi bırakanlar veya kimleri takip etmediğiniz gibi ek bilgiler sağlar . Bu, manuel olarak da kontrol edebileceğiniz verilerdir, bu nedenle doğru olma olasılığı çok daha yüksektir.

İşletmeler ve içerik oluşturucular için Instagram

İşletme hesapları ve içerik oluşturucular , hesap trafiği istatistikleri , içerik etkileşimleri, gönderileri kaydetmiş olabilecek kişi sayısı ve daha fazlası gibi ek bilgiler sağlar.

Herkes, profil sayfasının sağ üst köşesindeki üç çizgiyi ve ardından “Ayarlar”ı tıklayarak hesabını bir işletme veya içerik oluşturucu hesabına değiştirebilir. Bir kez orada, “Hesap” üzerine tıklayın ve “İş hesabına geç” veya “İçerik oluşturucu hesabına git” etiketli bağlantılara gidin. Profilinizde görünmesini isterseniz “Blogger” veya “Sadece Eğlenmek İçin” gibi bir başlık seçebilirsiniz.

Profilinizi kimlerin gördüğünü tam olarak göremeyebilirsiniz ama en azından daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Instagram Hikayeleri

Hikayeler söz konusu olduğunda, kullanıcılar hikayelerini kimin görüntülediğini her zaman görebildiler. 24 saat boyunca hikayeniz çevrimiçi olduğunda, hikayenin sol alt köşesindeki simgeye tıklayarak onu gören kişilerin bir listesini görüntüleyebilirsiniz.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.