enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İmam-Hatip Ortaokulu Öğrencileri Vali Amcalarını Ziyaret Etti

Seydiler Seyyid Zülfikar Vakfı Mahmut Naim Karaman İmam-Hatip Ortaokulu Öğrencileri Kastamonu Valisi Avni Çakır’ı makamında ziyaret ettiler.

İmam-Hatip Ortaokulu Öğrencileri Vali Amcalarını Ziyaret Etti
18 Mayıs 2022 14:04
A+
A-
Kastamonu Seydiler Seyyid Zülfikar Vakfı Mahmut Naim Karaman İmam-Hatip Ortaokulu Öğrencileri
Valilik makamında gerçekleşen ziyarete Seydiler Kaymakamı Cihat Abukan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Keleş, Okul Müdürü Hacı Murat Eroğlu, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Zor ve zevkli bir mesleği yerine getirdiklerini ifade eden Vali Çakır, sergiledikleri fedakârlık ve özveriden dolayı da öğretmenlere teşekkür etti. Öğrencilerle dersleri hakkında sohbet ederek, daha sonra ziyaretçileri Valilik birimlerini gezdirdi.

                                      “Afetlerde Sağlık Hizmetleri” Nasıl Olur?

Kastamonu Üniversitesi, İl Sağlık Müdürlüğü, AFAD İl Müdürlüğü ve 26. Bölge Kastamonu Eczacılar Odası Koordinesinde düzenlenen ve afet ve acil durumlarda sağlık hizmetlerinin yürütümü konularının ele alınacağı “Afetlerde Sağlık Hizmetleri Sempozyumu”  Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın katılımı ile Kastamonu Üniversitesi Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.
Afet kültürü yönünden bilinçlenmeye ihtiyacın olduğunu ifade eden Vali Avni Çakır; sempozyumun bu yönden bilinç oluşması açısından önemli olduğunu Hem de sağlık hizmetlerinin nasıl verileceği ve bilgi alabilmemiz açısından önemli olduğunu söyledi. Bu çalışmaların akademik hayata gerek üniversitemize gerekse şehire önemli bir katkı sunacağına inanıyorum” dedi.
Programa Türkiye’nin birçok üniversitesinden alanında uzman akademisyenler, İl protokolü ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) personelleri katıldı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.