enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İddia: CHP İçinde Heyecan Yaratacak Müjde, Tabanı Heyecanlandıracak Açıklama Yolda!

CHP’de hareketli günler yaşanıyor: Gazeteci Cansu Canan Özgen’in Ortaya Attığı Kulis Bilgileri Parti Tabanını Heyecanlandıracak…

İddia: CHP İçinde Heyecan Yaratacak Müjde, Tabanı Heyecanlandıracak Açıklama Yolda!
5 Ağustos 2023 13:01 | Son Güncellenme: 5 Ağustos 2023 13:05
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi sonrasında CHP’de hala süren değişim tartışmalarıyla birlikte, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun alacağı adımlar merakla bekleniyor.

CHP içinde heyecan yaratacak bir gelişme yaşanacak. tv100 kanalında yayınlanan Özgür İfade programında gazeteci Cansu Canan Özgen, önemli bir kulis bilgisini aktardı. Özgen, CHP’nin üst düzey yöneticisiyle gerçekleştirdiği görüşmeden edindiği dikkat çekici bilgileri izleyicilerle paylaştı. Bu durum, partideki değişim sürecine dair heyecanı artırdı ve herkesin dikkatini çekti.

‘CHP TABANINI OLAĞANÜSTÜ HEYECANLANDIRACAK’

Cansu Canan Özgen’in aktardığı kulis bilgisine göre, CHP’li üst düzey isim şunları söyledi:

“Önümüzdeki günlerde Kemal Kılıçdaroğlu CHP’nin tabanını olağanüstü heyecanlandıracak bir açıklama yapacak. Bu açıklama, en demokratik tüzük olan 73 tüzüğünü aşan, parti tabanını heyecanlandıran ve devrim olarak nitelendiriliyor. Milletvekili, belediye başkanı ve meclis üyesi seçimlerinde üyeler çok güçlenecek. CHP’de kritik bir yönetim anlayışı olacak. Genel sekreterlik çok güçlendirilecek. Parti kurulları içerisindeki tüm süreç demokratikleştirilecek Parti içinde artık 5-6 kişi bir araya gelip partinin milletvekiline karar veremeyecek.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.