enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Bağcılar Belediye Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Hemşehrimiz Abdullah Özdemir Kimdir (Hangi İlçemizdendir?)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Özdemir’in ismi Lokman Çağırıcı’nın istifasıyla boşalan Bağcılar Belediye Başkanlığı için geçiyor.

Bağcılar Belediye Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Hemşehrimiz Abdullah Özdemir Kimdir (Hangi İlçemizdendir?)
14 Nisan 2022 16:30 | Son Güncellenme: 5 Nisan 2024 11:00
A+
A-

Bağcılar Belediyesi Yeni Başkanı Abdullah Özdemir Kimdir?

Lokman Çağırıcı’nın istifasıyla boşalan Bağcılar Belediye Başkanlık koltuğuna yapılan istişareler sonucunda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Kastamonu İnebolulu Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Özdemir aday gösterilmiştir. Bağcılar meclisinde meclis üyelerinin büyük çoğunluğu Ak Partide olduğu için Abdullah Özdemir başkan olması kesinleşmiş oldu. Hayırlı olsun.

 ABDULLAH ÖZDEMİR KİMDİR

  Abdullah Özdemir 1983 yılında Kastamonu İnebolu ilçesinde doğdu. Abdulla Özdemir, Yıldız Teknik Üniversitesinde İnşaat Mühendisliği bölümünü (Yarı İngilizce) ve İstanbul Kültür Üniversitesinde de Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı.

Siyasete 2006 yılında Ak Parti Bağcılar İlçe Gençlik Kollarında Başladı, 11 Kasım 2007 tarihinde II. Olağan ve 14 Ağustos 2011 tarihinde III. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongrelerinde Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevlerine seçildi.

Bu süre içerisinde Amerika / Washington’da bir düşünce kuruluşunda Ortadoğu, Amerika ve Dünya Siyaseti üzerine eğitim aldı ve halen Ak Parti Gençlik İstanbul İl Başkanlığı Uluslararası İlişkiler Çalışma Grubunda görev almaktadır. Özdemir Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatından dolayı Kasım 2013’te Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevinden ayrıldı. İnşaat sektöründe Proje, Yapı Denetim, İnşaat Malzemeleri satışı , Mobilya ve Müteahhitlik hizmetleri veren şirketleri bulunan Özdemir, evli ve 1 çocuk babasıdır, İngilizce bilmektedir.

Sürpriz bir kararla görevinden istifa eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın yerine en güçlü aday olarak gösterilen Abdullah Özdemir başkan seçildiği takdirde son yıllarda İstanbul’da Kastamonulu olarak ilçe belediye başkanı seçilen ilk kişi olma özelliğini taşıyacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.