enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Kastamonu Taşköprü’de

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kastamonu programı kapsamında Taşköprü ilçesine ziyarette bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Kastamonu Taşköprü’de
21 Ocak 2023 17:41 | Son Güncellenme: 21 Ocak 2023 18:13
A+
A-

Haber: Taşköprü Postası Oğuzhan Erdoğan

Taşköprü ziyaretine ev ziyaretiyle başlayan İmamoğlu, daha sonra Taşköprü Cumhuriyet Meydanına gelerek kendisini bekleyen yoğun kalabalığa bir konuşma gerçekleştirdi.

Ülke genelinde gündemde olan siyasi olaylar ve Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan Genel seçimler hakkında konuşan Ekrem İmamoğlu, konuşma sonunda, her zaman kullandığı sloganını Kastamonu şivesine uyarlayarak “Şart olsun her şey güzel olacak” dedi ve daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Yoğun kalabalıkta kendisine sarılmak isteyen ve fotoğraf çekinmek isteyen vatandaşların arasında yürümekte zorlanan İmamoğlu, ilçe merkezinde ki esnafları ziyaret etti. Esnafların ve vatandaşların görüşlerini alıp taleplerini dinleyen İmamoğlu, program sonunda herkesle vedalaşarak ilçeden ayrıldı.

Düzenlenen programda Belediye Başkanı İmamoğlu’na CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, CHP Taşköprü İlçe Başkanı Özkan Keskin ve Taşköprü ADD Başkanı Gültekin Mumcu’da eşlik etti.

CHP TAŞKÖPRÜ İLÇE BAŞKANI ÖZKAN KESKİN: İMAMOĞLU’NUN ZİYARETİ HEYECAN OLUŞTURDU

CHP Taşköprü ilçe başkanı Özkan Keskin yaptığı açıklamada;
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Taşköprü ziyaretinin muhteşem geçtiğini, beklenmediğimiz büyük bir heyecan oluştuğunu ve ziyaretlerin adeta mitinge dönüştüğünü belirtti.

İlçe Başkanı Özkan Keskin; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ev ziyaretine geçtiğimiz günlerde vefat eden Taşköprü MHP eski kadın kolları başkanı ve Eczacı Gizem Memioğlu’nun annesi Nur Memioğlu’nu ziyaret ederek başladığını belirtti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.