enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Google Chrome’da Microsoft Edge saldırganlığı sınırsızdır

Microsoft, insanların Edge tarayıcısı için Google Chrome’u terk etmelerini sağlama çabalarında giderek daha agresifleşiyor.

Google Chrome’da Microsoft Edge saldırganlığı sınırsızdır
1 Haziran 2022 11:52 | Son Güncellenme: 1 Haziran 2022 11:25
A+
A-

Microsoft, insanların Edge tarayıcısı için Google Chrome’u terk etmelerini sağlama çabalarında giderek daha agresif hale geliyor. Microsoft Edge, en son ve en son hamlesinde, Google Chrome’dan sürekli olarak veri içe aktaracak bir özellik ekliyor.

Windows En Son web sitesi tarafından tipik olarak belirtildiği gibi, Edge, verileri başka bir tarayıcıdan, özellikle Google Chrome’dan otomatik olarak içe aktarma seçeneğine sahiptir. Edge ayarlarındaki önceki “tarayıcı verilerini içe aktar” seçeneği, bir kerelik veri girişi seçeneği olarak çalıştı.

Ancak şimdi Microsoft, kullanıcıların her açılışta Google Chrome’dan veri almasına izin veriyor. Bu özellik birkaç aydır mevcuttu, ancak Edge 101’de mevcut olmasına rağmen fark edilmedi. Aslında, Kanarya Kanalı’ndaki Edge 104’te, bu ayara daha fazla vurgu yapmak için sayfa yenileniyor.

Google Chrome'da Microsoft Edge saldırganlığı sınırsızdır

Google Chrome’da Microsoft Edge saldırganlığı sınırsızdır

Bu seçeneğin geçerli olduğu tek tarayıcının Chrome olması dikkat çekicidir. Kısacası, Microsoft’un kullanıcıların Edge’i kullanmasını kolaylaştırma çabasıdır. En iyi şekilde agresif pazarlama.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.