enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Kazanmaya Devam Ediyor 1-0

GMG Kastamonuspor 2.Lig Kırmızı grup 31.hafta mücadelesinde galibiyet serisine devam maçında 68 Aksaray Belediyespor ile Gazi stadında karşı karşıya geldi. Temsilcimiz bu karşılaşmayı da kazanmasını bildi. Maçla ilgili tüm detayları Kastamonu Haber ekibimizin hazırladı.

GMG Kastamonuspor Kazanmaya Devam Ediyor 1-0
17 Mart 2024 15:56
A+
A-

Teknik Direktör Fırat Gül, kritik Düzcespor maçına kalede; Abdullah Yiğiter, Erkam Reşmen, Ramazan Keskin, Yalçın Kılınç, M.Alptekin Çaylı, Furkan Çil, Yiğitali Bayrak, İsmail Güven, Samed Ali Kaya ve Okan Eken ilk 11’i ile başladı. Yedek kulübesinde ise; Yasin Davuş, Ali Akkuş, Behlül Aydın, Yusuf Türk, Muhammet Arslantaş, M.Berkan Aydeniz, Yusuf Türk, Abdülaziz Solmaz, Samet Karabatak oturdu. GMG Kastamonuspor’da, sarı kart cezalısı Timur Temeltaş ile sakatlıkları bulunan Oğuz Yılmaz ve Batuhan Gebecelioğlu bu maçta forma giyemediler.

Karşılaşmaya seyircisinin desteğiyle hızlı başlayan GMG Kastamonuspor, henüz maçın 7’ Yiğitali Bayrak’ın attığı güzel golle 1-0 öne geçti. Golden sonra Kastamonuspor futbolcularının ve yedek kulübesinin sevinci görülmeye değerdi.

Karşılaşmaya seyircisinin desteğiyle hızlı başlayan GMG Kastamonuspor, henüz maçın 7’ Yiğitali Bayrak’ın ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruştan attığı güzel golle 1-0 öne geçti. Golden sonra Kastamonuspor futbolcularının ve yedek kulübesinin sevinci görülmeye değerdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında geliştirdiğimiz posizyonlardan gol vuruşu yapamayınca ilk devreyi 1-0 önde kapattık.

Faullerin ve sarı kartların bol olduğu ikinci yarıda takımlar vasat bir oyun ortaya koydu.

GMG Kastamonuspor bu galibiyetle son 5 maçından 15 puan alarak, puanını 64 yaptı ve zirve yarışını, lider Amedsporun 1 puan gerisinden sürdürdü. Haftaya deplasmanda İskenderunspor ile karşılaşacağız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.