enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Uğur Dündar, Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum’a canlı yayın teklifinde bulundu.

Uğur Dündar, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayI Murat Kurum’u aynı programda konuk etmek için bir davet gönderdiğini açıkladı.

Uğur Dündar, Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum’a canlı yayın teklifinde bulundu.
17 Mart 2024 13:37
A+
A-

Gazeteci Uğur Dündar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum’u Sözcü TV’de aynı programa davet ettiğini ifade etti.

Dündar, İmamoğlu ile yakın bir zamanda program yapacaklarını ve aynı program davetini Murat  Kurum için de ilettiğini belirterek, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Kamuoyuna duyuru: Yakında İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu ile Sözcü TV’de bir söyleşi yapacağım. Aynı öneriyi haftalar önce Cumhur İttifakı’nın adayı Sn. Murat Kurum’a da yaptım. Ayrıca her ikisinin yer alacağı bir tartışma programını Sözcü TV’de yönetmeye talip olduğumu söyledim. Haber bekliyorum, takdir kendisinin…”

 

Yorumlar
  1. Hoca Köylü dedi ki:

    Sn Dündar’ın kimin değirmenine su taşıdığı malum.
    Sn adaylar farklı mecralarda,TV yayınlarında kendilerini mevcut halleri ile olduğu gibi çok başarılı bir şekilde zaten ifade ediyorlar.