enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Gazide Lider Iğdırspor’u Ağırlıyor (Canlı İzle)

Kastamonuspor, TFF 2.lig 25. Hafta mücadelesinde Iğdır FK ile Gazi Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

GMG Kastamonuspor Gazide Lider Iğdırspor’u Ağırlıyor (Canlı İzle)
11 Şubat 2024 00:49
A+
A-

   Alagöz Iğdırspor lider. GMG Kastamonuspor 1 maçı eksik ve aradaki puan farkı 4, Kastamonusporun mutlak kazanması gereken bir maç. Maçı kazandığımız takdirde yeni bir hava yakalayarak şampiyonluk yolundaki hedefimize tüm hızıyla devam edeceğiz.

Taraftarlar Pazar günü Gazi Stadyumu’nu doldurma hazırlıkları yapıyor. Belediyeler ilçelerden otobüsler kaldırıyor.

LEVENT ERİŞ: KORKUMUZ YOK!

Teknik Direktör Levent Eriş: Geçtiğimiz 4 haftada istemediğimiz puan kayıpları yaşamamıza rağmen şampiyonluk yolundaki en güçlü aday biziz. Iğdır maçını kazanarak şampiyonluk yolundaki yürüyüşümüze emin adımlarla devam edeceğiz. Biz kendimizi son derece başarılı buluyoruz, şahane bir durumdayız. Çok kaliteli bir takımız. Hiç kimseden korkmuyoruz, şampiyonluk yolunda telaşımız ya da bir paniğimiz yok. Ayrıca eleştirilere de cevabımızı sahada vereceğiz.

KASTAMONUSPOR ALAGÖZ IĞDIRSPOR KARŞILAŞMASININ HAKEMLERİ

GMG Kastamonuspor Iğdır FK karşılaşmasını, Muğla bölgesi hakemlerinden Hakan Ülker yönetecek. Ülker’in yardımcılıklarını ise İzmir bölgesinden Uğur Başdaş ve Van bölgesinden Umut İncili yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ankara bölgesinden Mustafa Ünver olacak.

GMG KASTAMONUSPOR IĞDIRSPOR MAÇINDA CANLI YAYINLANACAK MI?

Bugünkü karşılaşma Kastamonu Gazi Stadyumunda saat 14:00’dan itibaren GMG Kastamonuspor Youtube kanalından canlı ve ücretli olarak yayınlanması bekleniyor. Karşılaşmayı buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Ayrıca Kastamonu haber ekibimizin izlenimlerine göre, GMG Kastamonuspor ve Iğdırspor arasında saat 14: 00’da oynanacak karşılaşma Süper kanalsport platformu üzerinden ücretli ve canlı yayınlanacak.

#Kastamonu #Kastamonuhaber #Sondakika #Haber #Haberler #Gündem #Türkiye #Türkiye #Tff #2.lig #Iğdırspor #Kastamonuspor

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.