enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Gaziler Günü Kutlu Olsun (Resimli, sözlü ve anlamlı 19 Eylül Gaziler Günü Mesajları)

19 Eylül 1921, TBMM tarafından Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşal’ rütbesi ve ‘Gazi’ unvanının verildiği tarihi bir gündür. Milletimiz, vatanı ve bağımsızlığı için tarih boyunca birlik ve beraberlik içinde tüm zorluklara göğüs germiştir.

Gaziler Günü Kutlu Olsun (Resimli, sözlü ve anlamlı 19 Eylül Gaziler Günü Mesajları)
19 Eylül 2022 07:53 | Son Güncellenme: 19 Eylül 2022 09:40
A+
A-

İşte Resimli, sözlü ve anlamlı 19 Eylül Gaziler günü mesajları

“Gaziler, yaşayan anıtlardır.”

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete göç eden tüm gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor; hayatta olan gazilerimize de uzun ve sağlıklı ömürler diliyoruz..

Vatan sizlere minnettar..

 Gaziler Günü Kutlu Olsun..

• “Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır.” anlayışıyla Türk Milleti ve Türk Vatanı için bedel ödemiş kahraman Gazilerimize,
Gaziler Günü vesilesiyle minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

• Vatanın selameti için göğüslerini siper etmiş olan gazilerimizin, Gaziler Günü’nü kutluyorum…

• Gazilik; şehadeti göze alan, şehadet için yola çıkanların, göğsüne tarihin taktığı görünmez şeref madalyasıdır.

• Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanın bölünmez bütünlüğü adına canını ortaya koymuş tüm gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

• Vatanını, bayrağını canı pahasına koruyan başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün Şehit ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; Gaziler Günü’nü kutluyorum.

• Ülkemizin bağımsızlığı ve varlığı için mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimize şükran ve minnet borçluyuz. Tüm gazilerimizin Gaziler Günü kutlu olsun.

• Fedakârlık ve kahramanlığın yaşayan destanı, vatanseverliğin onurlu sembolü olan gazilerimize sağlık, afiyet ve huzur dolu bir ömür, ebediyete intikal edenlere ve bütün aziz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum.
Gaziler Günü Kutlu Olsun

• Vatan, millet, bayrak aşkıyla tarihe destan yazan Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri olan tüm gazilerimizin, “19 Eylül Gaziler Günü” kutlu olsun.

• Bugün haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz kahraman gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyoruz. 19 Eylül tarihi, ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’e 1921 yılında Mareşallik rütbesi ile gazilik unvanının verildiği gündür

• Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’e “Gazilik” unvanının verilişinin 101. yıl dönümünde 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyor; tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyorum.

 

• Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milletçe minnettar olduğumuz, vatan savunmasının fedakâr kahramanları gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutlar; ahirete irtihal etmiş olanlara Allah’tan rahmet, hayatta olanlara aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler dilerim.

• Tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Aziz Şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı uzun ömür diliyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.