enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Galatasarayın Şampiyonlar Ligi için ilk rakibi Zalgiris Villinus oldu.(Galatasaray’ın rakibi Zalgiris Villinus’u tanıyalım)

Şampiyonlar ligi 2 eleme turunda Galatasaray’ın rakibi Struga – Zalgiris Vilnius maçının 1-1 bitmesiyle Litvanya temsilcisi Zalgiris Vilnius oldu.

Galatasarayın Şampiyonlar Ligi için ilk rakibi Zalgiris Villinus oldu.(Galatasaray’ın rakibi Zalgiris Villinus’u tanıyalım)
18 Temmuz 2023 20:59 | Son Güncellenme: 18 Temmuz 2023 21:14
A+
A-

Kastamonu Haber ekibimiz Galatasarayımızın rakibini sizler için araştırdı.
  Galatasaray’ın Şampiyonlar ligi 2 eleme turunda Galatasaray’ın rakibini belirleyen Struga – Zalgiris Vilnius ilk maçı 0-0 berabere bitmişti. Rövanş maçı 1-2 bitmesiyle Litvanya temsilcisi Zalgiris Vilnius Galatasarayımızın rakibi oldu.

GALATASARAY’IN RAKİBİ ZALGİRİS VİLNİUS’U TANIYALIM

Zalgiris Vilnius’un kadro değeri ise 8.3 m €, İcardi’nin yıllık ücretinden bile az…

FK Žalgiris Vilnius futbol takımı, Litvanya’nın en üst düzey futbol ligi olan A lyga’da yer alan kamuya ait bir futbol kulübüdür.

2022-23 sezonunda UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarına katılma başarısı göstererek büyük süpriz yapmıştır. Zalgiris kulübü bu başarısıyla UEFA kulüp organizasyonlarında grup aşamalarında yer alan ilk Litvanya takımı olmuştur.

Zalgiris Vilnius maçlarını 5.000 kişilik kapasitesi olan LFF Stadyumunda oynuyor. Stadından ilginç yanı ise saha kenarında demiryolu bulunması. Galatasaray maçı oynanırken stattan tren geçerse şaşırmayınız. Teknik direktörlüğünü Vladimir Cheburinin yaptığı Zalgiris’in kuruluş tarihi 1947’dir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.