enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Galatasaray’da Şok Ayrılık! Menajeri Açıkladı

Sezon başında Premier Lig devi Chelsea’den transfer edilen ve Galatasaray’a katılan Faslı oyuncu Hakim Ziyech, zaman zaman tatmin edici performanslar sergilese de genellikle beklenenin altında kaldı. 30 yaşındaki yıldız futbolcunun sarı kırmızılı takımdan ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

Galatasaray’da Şok Ayrılık! Menajeri Açıkladı
2 Ocak 2024 17:31
A+
A-

Sezon başında Premier Lig devi Chelsea’den Galatasaray’a transfer olan Hakim Ziyech’in sarı kırmızılı serüveni kısa sürecek gibi görünüyor.

Faslı yıldızın menajeri, oyuncusunun Galatasaray kariyerine olumlu bir başlangıç yaptığını ancak beklenildiği gibi devam etmediğini belirterek ayrılma isteğini doğruladı. George Gardi, “Hakim Ziyech için Galatasaray macerası güzel başlamıştı, ancak istenilen seviyeye ulaşamadı. Ayrılmak istediğimizi Galatasaray yönetimine ilettik ve kendilerinin bize zorluk çıkarmayacaklarına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Gazeteci Ayhan Şensoy’un haberine göre; Menajer George Gardi, “Sezon başında takıma katılan yıldız oyuncu, 14 maçta dört gol ve iki asistle performans sergiledi. Özellikle Rams Park’ta oynanan ve 3-3 berabere biten Manchester United maçında attığı 2 golle yıldızlaşarak maçın adamı seçilmişti” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.