enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Galatasaray; Sürekli Kuralların değişmediği Uefa Avrupa Ligini LİDER Bitirdi

Galatasaray; Sürekli Kuralların değişmediği Uefa Avrupa Ligini LİDER Bitirdi
10 Aralık 2021 01:18 | Son Güncellenme: 10 Aralık 2021 01:23
A+
A-

Galatasaray lider olarak gittiği   İtalyadan 0-0 berabere kalarak grup lideri olarak geri dönüyor.

Uefa Avrupa liginde temsilcimiz Galatasaray grup lideri olarak gittiği Lazio deplasmanında maçın ilk yarısında başa baş hatta daha üstün bir oyun ortaya koydu. Diagne’nin yıldızlaştığı ilk yarıda çok gol pozisyonu olmadı. İki takımında karşılıklı birer tane tehlikeli atağı vardı. Bunlarda gol olmayınca ilk yarı 0-0 bitmiş oldu.

İkinci kendi sahasında oyunu kabul eden ama çokta pozisyon vermeyen  Galatasaray çok gol pozisyonuna giremese de başa baş bir oyun ortaya koydu. Süper ligde VAR ve hakemin tutumundan şikayet eden sarı kırmızılılar “sürekli kuralların değişmediği” Uefa Avrupa liginde deplasmanda gol yemeden ve namağlup olarak grubu lider bitirmiş oldu. Adeta Şampiyonlar ligi grubu gibi olan grupta topladığı 12 puan Galatasaray a liderlik için yetti. Gruba 4.ncü torbadan girip lider olan tek kulüp olmasıyla da dikat çekti.

 

Fenerbahçe Berabere

Uefa Avrupa liginde Fenerbahçe kendi evinde E. Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Fenerbahçe, grubunda 3.ncü olarak yoluna UEFA Konferans Ligi’nde devam edecek.
Karşılıklı Goller;
30′ Sow
42′ Berisha

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.