enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Eyüp Sultan Belediyesi Osman Topal’ı Unutmadı: Kastamonu’ya Park Yaptırdı

Osman Topal; Yıllardır Milli Görüş Partileri Refah, Fazilet ve Saadet Partilerinde hizmet eden, onca teklif gelmesine rağmen makam ve mevki için davasını terk etmeye meyil bile etmeyen Eyüp Sultan ilçesinin çok sevilen ve tanınmış simalarından ‘Osman Topal’ artık unutulmayacak.

Eyüp Sultan Belediyesi Osman Topal’ı Unutmadı: Kastamonu’ya Park Yaptırdı
18 Kasım 2023 10:39
A+
A-

İSTANBUL VE KASTAMONU’DA UNUTULMAZ BİR İSİM OLAN OSMAN TOPAL KİMDİR?

Osman Topal; 1959 Doğumlu Kastamonu Ağlı ilçesi Danacı mahallesindendir. Annesinin ismi Teslime Babasının ismi Hasan’dır. Alibeyköy Endüstri meslek lisesi Tesviyecilik bölümünden 1977 yılında mezun oldu. 4 erkek çocuğu vardır. Yıllarca Milli Görüş partilerinde siyaset ve kendi şirketinde ticaretle uğraştı ve de su sorunu yaşayan yerlerde su tespitleri yaparak metrelerce derinliklerdeki suyun yer yüzüne çıkmasını sağladı ve bu alanda onlarca usta yetiştirdi. (Osman Topal hakkında detayları linke tıklayarak okuyabilirsiniz)

 

Osman Topal; İstanbul Eyüp Sultan ilçesinin unutulmaz isimlerdendi, onu tanımayan yoktur. Herkesin işine koşar ve yardım ederdi. Osman Topal ağabeyimiz 19 Kasım 2021 tarihinde uzun süre tedavi gördüğü hastanede rahmeti rahmana kavuştu. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

EYÜP SULTAN BELEDİYESİ OSMAN TOPAL’I UNUTMADI

Eyüp Sultan Belediye Başkanı Deniz Köken; Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “2021’de kaybettiğimiz Eyüpsultanlı komşumuz Osman Topal’in adını memleketindeki parkımızda yaşatıyoruz, mekanı cennet olsun. Bugün açılış için Kastamonu’nun Ağlı ilçesindeydik.

Bosna Hersek’ten Kars’a 47 park, Eyüpsultan’ın izi ve selamı gönül coğrafyamızın her bir noktasında..” dedi.

Kastamonu Haber ekibi olarak bu nazik düşüncesi için Eyüp Sultan Belediye Başkanı sayın Deniz Köken’e teşekkür ederiz.

Yorumlar
  1. Hulusi Özbek dedi ki:

    Allah cc Rahmet eylesin mekanı cennet olsun Osman abiyi tanımak ve onunla yaptığımız Teşkilat çalışması bir başka güzeldi
    Rabbim cennetinde sevdikleri ile birlikte bizleri de cem eylesin inşallah