enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Duyarsız Bürokratlar, Şampiyon Çocuklar: Taşköprüspor’dan Sitem!

Bu yıl her kademede başarılı bir sezon geçiren ve BAL ligine yükselen, gençler yaş kategorilerinde üst üste başarılar kazanan Taşköprüspor yönetimi ilçenin ilgisizliğinden şikayetçi oldu. Taşköprüspor kulüp başkanı Hüseyin Aytaç Altan sert bir açıklama yaparak özelikle bürokratlara serzenişte bulundu. işte o açıklamalar

Duyarsız Bürokratlar, Şampiyon Çocuklar: Taşköprüspor’dan Sitem!
24 Mayıs 2024 16:03 | Son Güncellenme: 24 Mayıs 2024 16:05
A+
A-

DUYARSIZ BÜROKRATLAR,ŞAMPİYON ÇOCUKLAR…❗️

Taşköprüsporumuz da başarılar art arda geliyor, şükürler olsun ki her geçen gün tüm yaş kategorilerinde adını duyuran bir kulüp haline geldik. Bu sezon 1.amatörde şampiyon olup, tarihimizde 2.kez BAL ligine yükseldik, bunu kutlayalım derken U-15 kategorisinde tarih yazdık grubumuzu 1.bitirip Zonguldak’taki Türkiye Şampiyonasında herkesin saygısını ve sevgisini kazanarak finalist olduk, devamında U-13 kategorisinde grubumuzu namağlup 1.bitirdik ve hepsini bu memleketin çocukları ile yaptık biz bunları yaparken ne yazık ki kafasını kuma gömmüş memleketin siyasetçi ve bürokratları bırakın bir şeye ihtiyacınız var mı diye sormayı tebrik etmekten bile imtina ediyorlar.

Bizim bildiğimiz, gördüğümüz, duyduğumuz ülkenin her bölgesinde memleketin idari amirleri, ortada bir başarı bir gurur tablosu varsa hele ki 15.000 nüfuslu bir ilçenin kendi öz evlatları böyle bir başarı öyküsü yazmışsa tebrik edilir ama gelin görün ki bu başarılara rağmen kimse oralı bile değil tebrik etmekten bile acizler.

Daha dün seçimlere girerken memleketin gençlerine, geleceklerine yön verecek işler yapacağız memleketin gençlerine sahip çıkacağız, uyuşturucudan, kahve köşelerinden kurtaracağız diyerek bu çocukların ebeveynlerinden oy isteyen ve o oylarla belediye başkanı seçilenlerden hiç ses yok.
Kulüp olarak geçtiğimiz haftalarda hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğumuz belediye başkanımız Taşköprüspor ile alakalı konuşmaya başladığımızda bize BAL LİGİNİ ÖNCEKİ DÖNEM BAŞKANLIĞINDA DA İSTEMEDİĞİNİ,BAL LİGİNİN GEREKSİZ OLDUĞUNU,TAŞKÖPRÜNÜN BAL LİGİNİ KALDIRAMAYACAĞINI,TAKIMIN BAL LİGİNDE OLMASINI TASARRUF ETMEDİĞİNİ DİLE GETİRDİ, bizde kendisine BAL ligini dışında alt yapı kategorilerinde destekçi olmakla ilgili tasarrufunuz olur mu diye sorduğumuzda ona da cevabı olumsuz oldu. Sadece lojistik destek(OTOBÜS,MİNİBÜS)
anlamında yardımcı olabilirim dedi.

 

AYRICA TAŞKÖPRÜSPOR BAŞTA OLMAK ÜZERE DİĞER SEYEHATLER İÇİNDE KULLANILMAK ÜZERE BELEDİYEYE HAYIRSEVER VATANDAŞLAR TARAFINDAN ALINAN BÜYÜK OTOBÜSTEKİ TAŞKÖPRÜSPOR ARMASI ve YAZILARI DA KALDIRILDI. Bu memleketin çocuklarının ebeveynlerinden oy isteyen, gençlere elimizden geleni yapacağız diye meydanlarda vaatlerde bulunanlar bugün A takımdaki,U-13 ve U-15’deki başarıları görmezlikten gelmeye devam ediyorlar.

Gelelim başka bir önemli konuya 19 MAYIS GENÇLİK ve SPOR BAYRAMIMIZ yıllar sonra tekrar TAŞKÖPRÜ İLÇE STADINDA kutlandı yıllardır olması gereken yıllar sonra yeniden gerçekleşti, çok da güzel bir kutlama oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz AMA GEL GÖR Kİ,
19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINDA TAŞKÖPRÜSPORUN, Taşköprünün kendi öz evlatlarından derece yapmış kendi mahalli gruplarında birinci olmuş yetmemiş Türkiye Şampiyonasında son 22 takım arasına girmeye ramak kalmışken nasıl olurda bu çocuklar bu bayram programında yer almazlar bir teşekküre bir ödüle dahi layık görülmezler. BU MEMLEKETİN BU PROGRAMI DÜZENLEYEN KURUM ve KURULUŞ YETKİLELERİ NERDELER MERAK EDİYORUZ?

VELHASIL;

BU AÇIKLAMAYI YAPMAMIZIN SEBEBİ SİZLERDEN BİRŞEY BEKLEDİĞİMİZDEN DEĞİL, SİZİN GERÇEK DÜŞÜNCELERİNİZİ,DUYARSIZLIĞINIZI, SİYASİ İDEOLOJİLERİNİZİ, SİYASİ ÇEKİŞMELERİNİZİ, SAMİMİYETSİZLİĞİNİZİ BU MEMLEKETİN ÇOCUKLARINA ve VELİLERİNE, TAŞKÖPRÜ HALKINA,TAŞKÖPRÜSPOR TARAFTARINA ANLATMAK VE BİLGİ VERMEK İSTEDİĞİMİZDENDİR.

AYAĞINIZ GÖL,BAŞINIZ PINAR OLSUN.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

HÜSEYİN AYTAÇ ALTAN

TAŞKÖPRÜSPOR KULÜBÜ BAŞKANI

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.