enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Çok Anlamlı, Özlü, Sözlü ve Resimli 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajları

Cumhuriyetimizin Kurucusu ve Milli Mücadelemizin Önderi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK‘ü, aramızdan ayrılışının 85’üncü Yıl dönümünde şükran ve saygıyla anıyoruz.

Çok Anlamlı, Özlü, Sözlü ve Resimli 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajları
10 Kasım 2023 13:00
A+
A-

İşte 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajları

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında gurur, özlem ve saygıyla anıyor, bize kattığı değerleri yaşatmaya ve izinden ilerlemeye devam ediyoruz.


Hayatımızın her anında onun izinden ilerlerken, duyduğumuz hasretin izlerini taşırken, sevginin kaynağı ve özgürlüğün mimarı. Atamızı bir kere daha sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.


Mustafa Kemal Atatürk bir temeldir. Bir yöndür. Yapılmış, her şeyi bitmiş bir bina değildir. Onu ancak devam ettirerek, sürdürerek sevebiliriz. Kendisine yeni şeyler, yeni değerler ekleyerek sevebiliriz. Yalnız yüreğimizle değil, aklımızla da sevelim. Mustafa Kemal Atatürk en büyük zaferini o zaman kazanmış olacak.

Sagı ve Özlem’le…


Aramızdan ayrılışının 85. yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle anıyoruz.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 85.yıl dönümünde minnet ve şükranla anıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Milli Mücadele’mizin her noktasında büyük katkıları olan şehitlerimize ve gazilerimize rahmet diliyoruz.


Tüm dünyanın saygısını kazanmış, yaşadığı yüzyılın büyük dehası, yol göstericimiz büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü 10 Kasım’da saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.


Bize durmadan çalışma gücünü veren ve senede sadece bir dakika durduran güç aynı. Bu güç, her 10 Kasım’ın soğuk sabahında ümitle yolumuzu aydınlatıyor. Saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.


10 Kasım. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu , ilelebet başkumandanımız Mustafa Kemal ATATÜRK’ün vefatının 85. yıl dönümü. Ruhun şad olsun Ata’m.


“Her 10 Kasım’da olduğu gibi bu 10 Kasım’da da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz. ”


Fikirlerimiz fikirlerinle, Vicdanımız sesinle, Kalbimiz seninle yaşıyor.. ♾

10 Kasım, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Hayatımızın her anında onun izinden ilerlerken, duyduğumuz hasretin izlerini taşırken, sevginin kaynağı ve özgürlüğün mimarı. Atamızı bir kere daha sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.