enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

CHP kulislerinden iddia: Özgür Özel yarın genel başkan adaylığını açıklayacak!

Özgür Özel, CHP’deki değişim hareketinin önde gelen isimlerinden biri olarak, yarın 30 milletvekilinin de katılımıyla genel başkanlık adaylığını resmi olarak açıklayacak.

CHP kulislerinden iddia: Özgür Özel yarın genel başkan adaylığını açıklayacak!
14 Eylül 2023 09:34 | Son Güncellenme: 14 Eylül 2023 09:52
A+
A-

28 Mayıs seçimlerinin kaybedilmesinin ardından CHP’de değişim süreci başlamıştı. Bu süreçte öncü rol üstlenen Grup Başkanı Özgür Özel, yarın, 30 milletvekili ve parti meclis üyelerinin desteğiyle genel başkanlık adaylığını resmi olarak açıklayacak. Özgür Özel, geçtiğimiz gün Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme sonrasında şu açıklamayı yapmıştı: “İçinde bulunduğumuz kurultay sürecine dair 15 Eylül Cuma günü Genel Merkezimizde bir basın toplantısı yapacağım.”

Özgür Özel’in bu açıklamasının ardından, Sözcü gazetesinin haberine göre, Özel yarın saat 14.00’te kameraların karşısına geçecek ve kendisine destek veren 30 vekil ile parti meclis üyelerine seslenecek. Bu önemli açıklamada, seçim sürecine dair eleştiri ve özeleştiri yaparak geleceğe dair bir tutum belgesini de paylaşması bekleniyor. Özel’in, grup başkanlığından istifa etme konusunda ise henüz bir karar vermediği öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.