enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Lider GMG Kastamonuspor Gazi Stadında İnegölspor’u Ağırlıyor (Maçta CANLI YAYIN var mı?)

İkinci lig Kırmızı grupta lige fırtına gibi başlayan ve oynadığı 3 maçıda kazanarak grupta lider olan GMG Kastamonuspor, dördüncü maçında Bursa İnegölspor ile karşı karşıya gelecek.

Lider GMG Kastamonuspor Gazi Stadında İnegölspor’u Ağırlıyor (Maçta CANLI YAYIN var mı?)
14 Eylül 2023 07:14 | Son Güncellenme: 14 Eylül 2023 08:17
A+
A-

GMG Kastamonuspor oynadığı 3 karşılaşmayı kazandı ve ligde 9 puan ve + 4 averajla lider durumda. Rakip İnegölspor ligde oynadığı 2 karşılaşmada henüz galibiyeti bulunmuyor ve 1 puanla 14.ncü sırada yer alıyor. Karşılaşma 17 Eylül Pazar günü saat 16:00 Gazi Stadyumunda Oynanacak.

KOCAELİSPOR’DAN GELENLER DİKKAT ÇEKİYOR

Ligde ilk 3 maçta 9 puan alan temsilcimiz GMG Kastamonuspor’da, Kocaelispor’un eski futbolcuları dikkatleri üzerine çekiyor. Yaz transfer sezonunda Kocaelispor’dan Kastamonuspor’a transfer olan Okan Eken 3 maçta 2 gol atarken İlyas Kubilay Yavuz 2 asist yaptı. Stoper Yalçın Kılınç ise çıktığı 3 maçta da 90 dakika sahada kaldı ve takımı 3 maçta sadece 1 gol yedi. Geçen sezon devre arasında Kocaelispor’dan Kastamonuspor’a transfer olan Yiğitali Bayrak’ta 3 maçta 229 dakika sahada kalırken henüz gol veya asist katkısı olmadı, ancak performansı etkili.

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş: “Galibiyet serisine devam edeceğiz”

GMG Kastamonuspor’un tecrübeli ve başarılı teknik direktörü Levent Eriş, Fethiyespor maçı sonrası yaptığı değerlendirmesinde “seriye devam edeceğiz” mesajı verdi.

Eriş; Ben oyuncularımı ve Kastamonu camiasını tebrik ediyorum. Harika bir gidişe birlikte adım atıyoruz ve bu seriye İnegölspor maçında devam edecek diyoruz, çünkü iyi bir takım ve ekibiz iyi bir dostluğumuz var. Çocuklarıma teşekkür ediyorum, 3 haftadır harika bir mücadele veriyorlar” dedi.

GMG KASTAMONUSPOR İNEGÖLSPOR MAÇININ HAKEMLERİ

Karşılaşmanın orta hakemi Serkan Pınar, Yardımcılıklarını ise Mustafa Yüksel ve Orhan Timurtaş yapacak. Karşılaşmada 4.ncü hakem olarak Sercan Karaca görev yapacak. Maçta gözlemci olarak Murat Şahin, Temsilci olarakta Bülent Kantar ve Fatih Mezarcı görev yapacak

LİDER GMG KASTAMONUSPOR İNEGÖLSPOR MAÇI CANLI YAYINLANACAK MI?

17 Eylül 2023 Pazar günü Kastamonuspor vs İnegölspor maçı hangi kanalda, yayın saati kaçta?
GMG Kastamonuspor ile Bursa İnegölspor, TFF 2. Lig Kırmızı grup maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen Kastamonulu sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını da merak ediyor. GMG Kastamonuspor – İnegölspor, TFF 2. Lig maçı, 17-09-2023 Pazar günü Kanal On6 Bursa kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 16:00

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.