enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

CHP Genel Başkanı Özgür Özel anket sonuçlarını açıkladı!

CHP lideri Özgür Özel, yerel seçimler öncesinde Türkiye genelinde yapılan ve 300 bin kişinin katıldığı bir ankete ilişkin bilgileri paylaştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel anket sonuçlarını açıkladı!
29 Şubat 2024 09:47
A+
A-

CHP lideri Özgür Özel, yerel seçimlere sayılı günler kala partisinin seçim çalışmaları ve seçimlere yönelik son durumu hakkında bilgi verdi.

Cumhuriyet’ten Sertaç Eş’e konuşan Özel, 300 bin kişiyle gerçekleştirdikleri 300 büyük anketin ilk sonuçlarının olumlu olduğunu belirterek, “İlk sonuçlar müjdeli şeyler söylüyor” dedi.

Özel ayrıca, “Ne yapacaksanız 31 Mart’ta yapacaksanız. Endişeli seçmen birleşmeli. Tepki sandığa yansımazsa sömürü sürer” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçimlere ilişkin endişelerini ifade ederken, seçmenin tepkisinin sandığa yansımaması durumunda sömürünün devam edeceğine dikkat çekti.

Anket sonuçlarına göre çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Özel, Türkiye genelinde yüzde 30’un üzerinde bir oy oranı hedeflediklerini ifade etti. Aday belirleme sürecinde tartışmalara neden olan anketlerle ilgili konuşan Özel, 300 büyük ankete ve 300 bin deneğe ulaştıklarını ve bu anketlerden önemli kararlar aldıklarını aktardı. Özel, yapılan bu anketler doğrultusunda çalışmaların süreceğini vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.