enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Çağın Mobilya: İnegölün değil Kastamonu’nun Mobilya Markası

Büro ve ofis mobilyaları üretiminde kurumsal şirketler arasında yer alan Çağın Ofis, Yurt içi ve Yurt dışındaki 6 mağazası, 5 bin çeşit ürün çeşitliği ile 40’dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

Çağın Mobilya: İnegölün değil Kastamonu’nun Mobilya Markası
16 Aralık 2021 22:07
A+
A-

Kastamonulu Ünlü Markalar

Çağın Ofis Firması 1970 yılında Kastamonu Abana’lı Rıfat Sarı tarafından ofis mobilyaları üretim amacıyla kurulmuştur. 45 yıldır kaliteden ödün vermeden müşterilerine en iyiyi sunmaya çalışan Çağın Ofis Mobilyaları modüler mobilya ve VIP ofis mobilyalar üreterek sektöründe kaliteli ürün ve mükemmel servis anlayışı ile kendine zirvede bir yer edinmiş, gerek yurt içinde, gerek yurt dışında büyük projelere imzasını atmıştır.

Kurulduğu günden bu yana değişimi, gelişim ve yeniliği hedefleyerek çağdaş ve özgün tasarımları günümüz teknolojisi ile üretmeyi hedefleyen firma, kalite, konfor, ergonomik unsurlarını ön planda tutarak, ofis makam takımları, ofis oturma grupları, çalışma masaları, toplantı masaları, bankolar, sandalyeler, makam koltukları, çalışma koltukları, konferans koltukları, bekleme koltukları, aksesuarlar, sehpalar ve kuruma özel projeler ile birçok alanda üretimini sürdürmektedir.

Çağın Ofis Mobilyaları; her türlü özel ihtiyaca çözüm üretmek amacıyla kişiye ve alana özel değişik renk ve modelde mobilyalar geliştirmektedir.

Sunduğu ürün ve hizmetleri uzman kadrosuyla montajını yapıyor ve satış sonrası verdiği teknik destek ile de müşteri memnuniyetini daima zirvede tutmayı hedefliyor.

Türkiye ofis mobilyaları pazarında göstermiş olduğu başarıyı, yurt içinde de sürdürürken Avrupa, Orta doğu ve Kuzey Afrika ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkeye ürünlerimizi ihraç ediyoruz. 2 uluslararası marka ve 6 mağaza ve çözüm ortakları ile üretmeye devam ediyor.

Çağın Mobilya Misyon ve Vizyonu Nedir?

7000 m2 üretim tesisinde kurulu olan fabrikada, kaliteli üretim ve planlama mühendislerinin yanı sıra alanında uzman teknisyen ve ustalar ile üretim yapmaktadır. Çağın ofis yapmış olduğu birçok tasarımı bünyesinde bulundurduğu ARGE tasarım ekibi ile hayata geçirmektedir. Bunun yanı sıra proje mimar ve tasarım ekibiyle Eğitim, Sağlık, Hastane, Otel, Firmaların Genel Müdürlük ve Ofis tasarımları için gerekli olan tüm ürünlerin tedariklerini tek bir noktadan yönetmektedir.

Çağın Mobilya Üretim Tesisleri

Arge-Tasarım Merkezi tarafından yapılan tüm çalışmalar uzun ve hassas araştırmalar sonucu bir çok elde edilen tasarım arasından seçilerek üretim aşamasına gelmektedir. Tüm tasarımlarımızda İnsan & Doğa odaklarını ön planda tutarak sade, modern ve maliyet açısından en uygun planlama yapılmaktadır. Endüstriyel ürün tasarımı ile beraber Arge-Tasarım Merkezi merkezinde oluşturulan numuneler arasından en uygun tasarım ürünü seçilerek üretime geçilmektedir.

Çağın Ofis Büroları

1- İST. MODOKO MAĞAZA
2-İST. ÇAĞLAYAN MAĞAZA
3-İST. MALTEPE MAĞAZA
4- İST. FABRİKA GENEL MERKEZ
5- İST. MASKO MAĞAZA
6- İZMİR KARABAĞLAR
7- SAMSUN BÜROPARK
8- ANKARA SEBAD OFİS
9- DİYARBAKIR BOSSAN OFİS

Kaynak: http://www.caginofis.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.