enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Buzdolabı Satın Alacaklara Tavsiyeler (Buzdolabı Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler)

Söz konusu buzdolapları olduğunda, günümüzde seçenekleriniz kapıyı açmadan bir bardak buzlu su içmenin çok ötesine geçiyor.

Buzdolabı Satın Alacaklara Tavsiyeler (Buzdolabı Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler)
20 Temmuz 2022 14:18 | Son Güncellenme: 20 Temmuz 2022 14:21
A+
A-

Özel paneller ile mutfak dolaplarınıza uygun bir ankastre alabilirsiniz. Bazı buzdolapları, kapıdan kapıya tasarım sunarak, kapıyı tam olarak açmadan kapı raflarından sık kullanılan eşyalara erişmenizi sağlar. Hatta soğutmalı bir çekmeceyi çıkarabilir ve soğuk gazlı içecekler, soğuk şarap veya çocuklara uygun hazır atıştırmalıklarla dolu olduğunu görebilirsiniz.

Buzdolabına-buzdolabı kılavuzumuz, aileniz için doğru türü seçmenize yardımcı olur, iddia edilen ve kullanılabilir depolama alanı arasındaki gizemi ortaya çıkarır ve en sessiz modelleri bulmanıza yardımcı olur; böylece siz ve bakkallarınız rahatlayabilir.

Ayrıca, yeni bir buzdolabı satın alma zamanı geldiğinde, elinizde ihtiyaç duyduğunuz ölçümlerden, pandemi ile ilgili cihaz kıtlığına rağmen hala stokta olan modelleri bulmaya kadar bilmeniz gereken her şeyi ele alacağız. Daha fazla bilgi için rehberimizi okumaya edin.

Son trendler

Buzdolapları, akıllı telefonlar ve bilgisayarlar kadar yüksek teknolojili görünmeyebilir, ancak bu yeniliklerden bazıları aldatıcı gelse bile, üreticiler onlar üzerinde yenilik yapmaya devam ediyor. Samsung, Fransız kapılı ve yan yana modellerinin çoğuna yemek tarifleri bulmak, yiyecek sipariş etmek, TV izlemek, müzik çalmak ve akıllı ev cihazlarını kontrol etmek için uygulamalarla birlikte geniş dokunmatik ekranlar ekledi.

LG, kapıyı açmadan içeride ne olduğunu görmek için pencereli modellerin yanı sıra kokteyller ve alkollü içkiler için büyük buz topları yapan Craft Ice özelliğine sahiptir. GE, yerleşik Keurig kahve makinesiyle Fransız kapıları bile yapıyor. Ve birçok üretici, kapı raflarındaki ürünlere kolay erişim için açılan taze gıda bölmesi kapısının üzerinde küçük bir dış kapı bulunan kapıdan kapıya buzdolapları yaratıyor.

Buna ek olarak, WiFi bağlantısı ve eşlik eden bir akıllı telefon uygulaması ile birlikte gelen yeni modellerin sayısı, buzdolabı ayarlarını ve sıcaklıklarını uzaktan değiştirmenize, bir kapı açık bırakıldığında uyarı almanıza ve (buzdolabında kamera varsa) cihazınızın içeriğini görüntülemenize olanak tanır.

Bir Stil Seçin

Her eve uygun bir buzdolabı konfigürasyonu vardır. Fransız kapı modelleri, üst düzey estetiği nedeniyle son derece popülerdir. Bazı tüketiciler, taze yiyecekleri göz hizasında tutan alt dondurucuların rahatlığını tercih eder, ancak dar kapıları nedeniyle yan yana daha küçük bir mutfağa daha iyi sığabilir.

Boyutu düşünün

Çoğu buzdolabı konfigürasyonu, çeşitli boyut ve kapasitelerde gelir. Alışveriş yapmadan önce daima buzdolabını nereye koymayı planladığınızı ölçün. Ve yenisinin mutfağa gitmek için geçmesi gereken kapı, koridor, merdiven vb. genişliklerini ve yüksekliğini ölçmeyi unutmayın. Yeterli hava akışı için buzdolabının kapılarının açılması ve yanlarda ve arkada 1 inç boşluk bırakılmasına izin verin.

Mutfağınız için doğru boyuttaki buzdolabını bulmanıza yardımcı olmak için, buzdolabı derecelendirmelerimiz genişliğe göre düzenlenmiştir ve ihtiyacınız olan boyutta en yüksek puan alan modelleri kolayca görmenizi sağlar. Standart 36 inç genişliğinden 24 inç’e kadar değişen modelleri bulacaksınız. Kapasiteye gelince, çoğu üretici dört kişilik bir aile için 19 ila 22 fit küp önermektedir. Ancak, haftalık büyük bir alışveriş gezisi yaparsanız veya toplu olarak satın alırsanız, 30 ila 33 fit küp kadar daha fazlasına ihtiyacınız olabilir.

Tavsiye: Buzdolabınız da İsteyebileceğiniz Beş Özellik

Tüm fiyatlardaki buzdolapları, hayatınızı daha kolay ve daha düzenli hale getirecek seçeneklerle giderek daha fazla kandırılıyor. Fransız kapı modelleri genellikle en çok yüklü olanlardır. Ayarlanabilir raflar veya kapı içi kahve makinesi olmadan yaşayamazsanız, en yüksek doları ödemeniz gerektiğini bilin. Aşağıdaki özellikler buzdolabınıza en fazla kolaylık sağlayacağını düşündüğümüz özelliklerdir.

1-)Kapıdan Açılan Buz ve Su Sebili

Bu, alıcılar tarafından en çok istenen özelliklerden biridir.

Uyarı: Bu kolaylığa sahip modellerin de en fazla onarım gerektirdiğini gördük ve  enerji maliyetleri diğer buzdolaplarına göre daha yüksektir.

Buzdolabı Alacaklara Tavsiyeler (Buzdolabı Satın Alma Rehberi)

2-)Kapıdan Kapıya Depolama Erişimi

Kapının tamamını açmadan sık kullandığınız içecek ve çeşnileri alabilirsiniz. Bu, uzun vadede enerji maliyetlerinden tasarruf sağlayacaktır.

Buzdolabı Alacaklara Tavsiyeler (Buzdolabı Satın Alma Rehberi)

3-)Tazelik Özellikleri

Çift evaporatörler, soğutulan alanlarda daha yüksek nem seviyelerinin korunmasına yardımcı olur ve dondurucu kokularının oraya taşınmasını önler. Hava temizleyiciler bakteri ve küf sporlarını ortadan kaldırırken, vakumlu sebzelik çekmeceleri yiyecekleri daha uzun süre taze tutmak için tasarlanmıştır.

Buzdolabı Alacaklara Tavsiyeler (Buzdolabı Satın Alma Rehberi)

4-)Sıcaklık Kontrolleri

Buzdolabınızın belirli alanlarda ne kadar soğuk olacağına siz karar verirsiniz. Örneğin, et, balık ve söğüş etleri daha iyi saklamak için çekmeceyi buzdolabının geri kalanından daha soğuk olacak şekilde ayarlayın.

Buzdolabı Alacaklara Tavsiyeler (Buzdolabı Satın Alma Rehberi)

5-) Daha İyi Raflar ve Çekmeceler

Bölünmüş rafları bağımsız olarak farklı yüksekliklerde yeniden düzenleyebilir ve kapıları daha uzun eşyalara uyacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Bununla birlikte, kapınızda yumurta, süt veya tereyağı için derin saklama kutuları varsa, bu öğelerin daha soğuk sıcaklıkların onları daha uzun süre taze tuttuğu iç raflarda daha iyi olduğunu unutmayın.

Asansör rafları, boşaltılmaya gerek kalmadan yukarı ve aşağı hareket eder. Raf tutucuları, şişeleri ve kavanozları sabitlemek için raflara takılır. Çekilebilir raflar veya kutular, depolanan öğelere erişimi kolaylaştırır.

Buzdolabı Alacaklara Tavsiyeler (Buzdolabı Satın Alma Rehberi)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.