enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Bugün hava nasıl olacak? İstanbul’a yağış bekleniyor mu? 27 Şubat Salı hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 27 Şubat için hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre; bazı bölgelerde sağanak yağış beklenirken, yüksek kar örtüsü bulunan yerler için çığ uyarısı yapıldı. Yetkililer, vatandaşların olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını önerdi

Bugün hava nasıl olacak? İstanbul’a yağış bekleniyor mu? 27 Şubat Salı hava durumu
27 Şubat 2024 09:42
A+
A-

Bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak. Antalya, Kırşehir, Yozgat, Kırıkkale, Çankırı, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevreleri ile Isparta’nın güney kesimleri ve Burdur’un doğu ilçelerinde yerel olarak sağanak yağışlar bekleniyor.

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yoğun kar yağışı nedeniyle çığ tehlikesi bulunuyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve batı kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI VE RÜZGAR

Hava sıcaklığının genel olarak mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle güneyden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor. Bu bölgelerde özellikle eğimli yamaçlarda dikkatli olunması önemle vurgulanıyor.

İSTANBUL’A YAĞMUR YAĞACAK MI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre İstanbul’da hafta içi genel olarak puslu ve az buutlu bir hava olması bekleniyor.

Bugün hava nasıl olacak? İstanbul'a yağış bekleniyor mu?

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.