enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Bu kez Tam Tersi Oldu Kaymakam Çocukların Makamına Oturdu ama Bin Pişman Oldu

Her 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklar il veya ilçenin hatta ülkenin en yüksek makamlarına otururlar ve adeta “dile benden ne dilersen” destanı gerçekleşir ve çocuklar başlar emir üstüne emir vermeye…

Bu kez Tam Tersi Oldu Kaymakam Çocukların Makamına Oturdu ama Bin Pişman Oldu
22 Nisan 2022 22:08 | Son Güncellenme: 22 Nisan 2022 22:13
A+
A-

Çocukların büyük makamlara oturmasına alışkınız ama bu kez ilçe kaymakamı katıldığı bir iftar programında çocukların koltuğuna oturunca bin pişman oldu.

Kimden mi bahsediyoruz.

Kastamonu Abana Kaymakamı Salih Ağar Yorgancı ailesinin evine iftarda misafir oldu. Misafirlikte hoş sohbet ve iftardan sonra Kaymakam Salih Ağar koltuğuna minikleri değilde kendi miniklerin koltuğuna oturunca neye uğradığını şaşırdı. Yorgancı ailesinin çocukları Naz, Kadir ve Umut ile Hafıza oyunu için “Çocuk Makamına” oturan Kaymakam Salih Ağar çocuklara ne yaptıysa söz geçiremedi ve hafıza oyununu kaybetti.

İşte Kastamonu Abana Kaymakamı Salih Ağar sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle…

Bugün iftarımızı Abana’nın güzel çocukları Naz, Kadir ve Umut ile yaptık. Hafıza oyunlarındaki başarıları, beni oynadığıma pişman ettiyse de gülen yüzleri mutluluğumuzu artırdı. Kendilerine ve kıymetli ailelerine ev sahipliği için teşekkür ederim. 😊” dedi.

       KASTAMONU İLÇESİ KAYMAKAMLARI TARİH YAZIYORLAR

Kastamonu ilçe kaymakamlarının farkındalıkları mübarek ramazan ayında da tüm hızıyla devam ediyor. Evlere misafir olan, hemşehrilerimizin dertleriyle dertlenen, çocuklarla çocuk olan, köylülerimizle köylü olan bu yüreği güzel genç kaymakamlarımızın hepsini tek tek tebrik ediyor her daim başarılar diliyoruz. Mevlam yar ve yardımcıları olsun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.