enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Minik Kaymakam Belediye Başkanından Neler İstedi Neler (İşte 23 Nisan Kaymakamının Emirleri)

Kastamonu İnabolu ilçesinde Kaymakam Ahmet Vezir Baycar’ın koltuğuna oturan minik Berra Özay oturdu ve belediye başkanını arayarak oyun parkı istedi. Minik Kaymakam Asker olmak istediğini de söyledi.

Minik Kaymakam Belediye Başkanından Neler İstedi Neler (İşte 23 Nisan Kaymakamının Emirleri)
22 Nisan 2022 21:12
A+
A-

İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar’ı ziyaret eden Hüseyin Avni İlkokulu Öğrencisi Berra Özay,Zeynep Çorbacı ve Eymen Oğaşangil katıldı. Kaymakamlık Makamına ise Berra Özay oturdu. Minik Kaymakam Berra Özsy İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay’ı arayarak çocuklar için oyun parkı istedi ve çeşitli isteklerde bulundu.

Kaymakam Ahmet Vezir Baycar’ın koltuğuna oturan Berra Özay Asker olmak istediğini söyledi.

Minik Kaymakam bir günde olsa Kaymakam olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle heyecanlı olduğunu dile getirerek: ’23 Nisan’ı Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK biz çocuklara armağan etti bugünde tüm çocuklar mutlu olmalı dedi.Kitapları seven Berra Özay, Zeynep Çorbacı ve Eymen Ogaşangil’e Kaymakam kitap hediye etti.

 

Koltuğunu kısa bir süre öğrencilere bırakan Kaymakam Ahmet Vezir Baycar; geleceğin çocuklara emanet olduğunu belirterek şunları söyledi: ‘Ulus olarak dünyada eşi, benzeri olmayan bir bayramı gururla kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Büyük önder Gazi Mustafa Kemal egemenliği millete ait bir günü çocuklara armağan ederek, çocuklara verdiği önemi gösteriyor. Onlar bizim, devletimizin geleceği dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.