enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Bölgesel Yağlanma İçin En İyi Çözüm Yolu Liposuciton

Birçok kişi, diyet ve spor yapmasına rağmen bölgesel yağlanmalarından kurtulamamaktadır. Bu gibi durumlarda bu kalıcı olan yağlar, liposakşın ameliyatı ile kısa bir süre içerisinde alınmaktadır.

Bölgesel Yağlanma İçin En İyi Çözüm Yolu Liposuciton
6 Haziran 2024 22:59 | Son Güncellenme: 7 Haziran 2024 01:02
A+
A-

Birçok kişi, diyet ve spor yapmasına rağmen bölgesel yağlanmalarından kurtulamamaktadır. Bu gibi durumlarda bu kalıcı olan yağlar, liposakşın ameliyatı ile kısa bir süre içerisinde alınmaktadır. Bu işlemin birçok yöntemi bulunmaktadır ve yağlanma hangi bölgede olursa olsun kolay bir şekilde alınmaktadır.

Özellikle kilolu olmamasına rağmen kalıcı yağları nedeni ile kilolu gözüken kişiler, liposakşın olarak bu durumdan kolay bir şekilde kurtulmaktadır. Kalıcı yağların alınması için en iyi yöntemlerden biri liposakşındır.

Liposuction Nedir?

Bölgesel yağlanmalar için geliştirilmiş olan liposakşın, oldukça yaygın olarak kullanılan bir cerrahi işlemdir. Bu liposuction yöntemi ile vücutta biriken fazla yağlar alınmaktadır. Bu yağlar genellikle tüm çabalara rağmen gitmeyen kalıcı yağlardır. Bu yağlar için liposakşın oldukça olumlu sonuçlar vermektedir.

Bu kalıcı yağlar genellikle kalça, karın ve basen gibi bölgelerde toplanmaktadır. Bu nedenle liposakşın işlemi de genellikle bu bölgelere uygulanmaktadır.

Liposuction Hangi Durumlarda Yapılır?

Bu işlemin yapıldığı bazı belirli durumlar bulunmaktadır. Diyet ve egzersiz yapmasına rağmen yağlanmalarından kurtulamayan kişiler için liposakşın yöntemi uygulanmaktadır. Bu işlemi yaptırmak isteyen kişilerin sağlığı yerinde olmalıdır ve herhangi bir cilt rahatsızlığı bulunmamalıdır. Hekim tarafından yapılan testler ve muayeneler sonucunda kişilerin bu işlem için uygun olup olmadığına karar verilmektedir.

Ancak bölgesel yağlardan kalıcı olarak kurtulmanın en kesin yollarından biri liposakşındır. Bu nedenle bu tarz bir durumdan şikayetçi olan herkes, bu yönteme başvurmaktadır.

Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Bu işlemin gerçekleşmesi için birçok yöntem ve teknik bulunmaktadır. Bu teknikler, işlemin yapılacağı kişinin yağlanmasına göre değişmektedir. Bölgeye göre farklı liposakşın yöntemleri uygulanır. Kullanılan yöntemler ile ilgili bir sıralama yapacak olursak;

  1. Islak teknik liposucton,
  2. Ultrasonik liposuctin,
  3. Lazer liposuctin

Bu yöntemler arasından seçim, kişilerin vücut yapısına ve yağlanmanın miktarına göre değişmektedir. En uygun yöntem, hekiminiz tarafında seçilecek ve size uygulanacaktır.

Liposuction Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

İşlem öncesinde hekiminiz sizi detaylı bir şekilde muayene ederek uygun olup olmadığınıza karar verecektir. Eğer işlem için uygun adaysanız, liposuction için size belirli bir tarih verilecektir.

Bu tarihte hastaneye yatışınız gerçekleşecektir. Ardından işlem sırasında acı hissetmemeniz için genel anestezi uygulanacaktır. Daha sonra ameliyat kısa bir süre içerisinde gerçekleşecektir. Süresi işlemin yapılacağı bölgeye göre değişmektedir. Ameliyat sonrasında kişiler 2 – 3 gün içerisinde taburcu edilecektir.

Liposuction Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?

İşlem sonrasında ilk olarak hekiminizin size söylediklerine ve önerilerine dikkat etmelisiniz. Hekiminiz liposuction işlemi yapılan bölge için size özel bir korse söyleyecektir. Bu korseyi düzenli olarak kullanmanız gerekir. Ayrıca iyileşme sürecinizin kolay geçmesi için ilaçlarınızı da eksiksiz kullanmalısınız.

Bunların yanı sıra işlem sonrasında bölgede ödem ve morluk oluşumu oldukça doğal bir durumdur. Ancak herhangi bir aksi durumda hiçbir müdahalede bulunmadan hekiminize gitmeniz sizin için daha sağlıklı olacaktır.

Liposuction Fiyatları

Her işlemde olduğu gibi bu işlemde de fiyatları etkileyen belirli durumlar bulunmaktadır. Bunlardan ilki, işlemin yapılacağı bölgedir ve bu durum liposuction fiyatları açsından oldukça büyük bir etki yaratmaktadır.

Bir diğer etken ise uygulanacak tekniktir. Bu işlemin farklı teknikleri ve yöntemleri bulunmaktadır. Kullanılacak yönteme ve tekniğe göre liposuction fiyatları değişikliğe uğramaktadır.

Tüm bunların yanı sıra hastane ve doktor seçimi de oldukça önemlidir. Her hastanenin kendine göre bir liposuction fiyatları bulunmaktadır. Bu nedenle fiyat açısından hastane ve doktor seçimi de dikkate alınmalıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.