enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

“Bir Milim Sapma” Yüksek Faizi yani Mevduatı Meşrulaştırdı!

“Bir Milim Sapma” Yüksek Faizi yani Mevduatı Meşrulaştırdı!
26 Aralık 2021 00:22 | Son Güncellenme: 26 Aralık 2021 00:25
A+
A-

Cennet mekan Erbakan hocamız bu durumu şöyle açıklamıştı. Bir müslüman İsraili vurmak için harekete geçer ve füzeyi ateşler. Eğer o Müslüman nişan alırken ve hedefe odaklanırken dikkat etmese; Silahın veya Füzenin çıkış noktasındaki O “BİR MİLİM SAPMA” İsraili değil maazallah KABEYİ vurmasına sebep olur” demişti.

Yani çıkış noktasında önemsenmeyen “BİR MİLİM SAPMA” mesafe uzadıkça hedefe doğru daha da büyüyor ve hedefi değil kabeyi vuruyor.

“Faiz Dünya Gerçeğidir” teziyle ve BİR MİLİM SAPMA” ile göreve başlayan iktidar 20 yıl sonuna geldiğimizde artık iyice açıldı ve söylenen hedefi değilde akılllarda olmayan hedefi vurmaya başladı.

Devlet diyor ki! Gel Ey Vatandaş dolarda euroda olan paranı FAİZE YATIR. Ve sana güvence veriyorum. Eğer FAİZDEN dolara göre ZARAR edersen o zararını ben ödeyeceğim.

Burda zaten FAİZE TEŞVİK VAR. Dolardan bozdur ve FAİZE yatır diyor. Sonrası daha da vahim zarar edersen hazine zararını ödeyecek diyor.

Prof. Dr. Mehmet Boynukalın hocamızda buna seviniyor.

HAYIRDIR HOCAM!

* Ülke olarak abd’yi mi fethettik!

* Yoksa 81 ile Fabrika mı açma kararı aldık? Sayın CB çıktıda “Ey Millet! Dolardaki paranızı bozdurun. Biz 81 ile 81 fabrika açacağız. 1 Milyon istihdam sağlayacağız. O paralarınızı bize verin kesinlikle zararınız olmayacak ve devlet güvencesiyle geri alabileceksiniz” falan mı dedi.

* Yoksa Tarım politikamızı mı değiştirdik? Ekilmedik bir karış toprak kalmayacak ve bir yıla kalmadan tarımdan 50 -100 ülkeye ihracat mı yapacağız dedi.

Yok hiç birini demedi değil mi?

Dövizdeki paranızı bozdurun. Bankaya FAİZE YATIRIN. Eğer Faize yatırdığınız para dövizden daha az kazanırsa hazine ödeyecek ve buna devlet garantisi veriyoruz dedi.

Bunun neresi FAİZ DEĞİL?

1- Zaten FAİZE YATIR diyor.

2- FAİZDE zarar edersen ben sana garanti ediyorum zararını hazine ödeyecek diyor ama sende İMTİHANI bu Faizle nasıl geçeceğiz onu açıkla o zaman!?

Bu paradan para kazanmak değil midir?
Bu faiz politikasıyla Allahın yardımı nasıl gelecek? Bize izah ette bizde bilelim!

Ak Parti dönemlerinde 500 MİLYAR DOLAR FAİZ ÖDEMİŞİZ! İmtihanımız kolay olsun hocam!

Yine Erbakan hocamızın bir sözü ile bitirelim!

SİYONİZM Öyle bir ustadır ki! “Sana; Ben! SİYONİZME hizmet etmem diye BAĞIRTA BAĞIRTA kendine hizmet ettirir.

Vesselam

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.