enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Bin Aydan Daha Hayırlı Kadir Gecesine Özel Resimli ve Dualı Mesajlar (Kadir Gecemiz Mübarek Olsun)

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne çok kısa bir zaman kaldı. Artık Ramazan ayının yarısına gelmiş bulunmaktayız. Müslümanlar olarak en mübarek gün olarak kabul edilen Kadir Gecesi için hazırlıklar başladı.

Bin Aydan Daha Hayırlı Kadir Gecesine Özel Resimli ve Dualı Mesajlar (Kadir Gecemiz Mübarek Olsun)
1 Nisan 2023 21:17 | Son Güncellenme: 11 Nisan 2023 12:38
A+
A-

Kadir Gecesi; Bütün Ramazan Ayı boyunca oruçlarını tutan Müslümanlar, Kadir Gecesi’nde ibadetlerini edecek ve Allah’a dua edip yakaracaklar. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlı bir gece olduğu için bu gece Müslümanlar tarafından iple çekiliyor. Kur’anı Kerim’de Kadir Gecesi için Kadir Suresi var. Ve bu surede Kadir Gecesinin ne anlama geldiği açık ve net olarak açıklanıyor. Kadir gecesi diğer kandil geceleri gibi bir gece veya kandil değildir.

İşte Kadir Suresinin Anlamı

Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın ismiyle.
1- Biz o (Kur’ân)nu Kadir gecesinde indirdik.
2- Kadir gecesinin ne olduğunu sen nereden bileceksin?
3- Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır.
4- Melekler ve Ruh (Cebrail veya Ruh adındaki melek) o gece Rablerinin izniyle, her iş için inerler.
5- O gece, tanyeri ağarıncaya kadar süren bir selâmettir.

Bu geceye özel eş ve dostlarımıza ve sevdiklerinizle Kadir Gecesi mesajları paylaşabilmeniz için sizlere bu geceye özel resimli resimsiz mesajlar derledik…

Bin Aydan Daha Hayırlı Olan Kadir Gecesinde Okunacak Dua

İşte Bin aydan daha hayırlı 2023 Kadir Gecesi Mesajları…

EN ANLAMLI 2023 KADİR GECESİ MESAJLARI

* Kardeşliğin kalıcı olduğu, sevenlerin bir araya geldiği mutlu, umutlu ve sevgi dolu, rahmetlerin yağmur gibi bahşedildiği nice kadir gecelerine…

* Ağaçlardan dökülen her bir yaprak duacınız; Kur’an-ı Kerim yoldaşınız olsun. Kadir Gecemiz mübarek olsun.

Bin aydan daha hayırlı olduğunun müjdelendiği mübarek Kadir Gecesi’nin hikmeti, nuru tüm insanlığın üzerine olsun.
Dualarımızın kabul edilmesini diliyor, bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

* Samimiyetle iman edenler; kalplerini her türlü günah ve nifaktan arındıranlar; dürüstlükle ve tatlılıkla konuşanlar, tamahkarlıktan uzak duranlar, gerçekten mutluluğa ve affa ererler. Kadir Gecemiz mübarek olsun.


* Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler, mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler… Kadir Gecemiz Mübarek Olsun.

* Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün Melekler sizinle, Dualarınız Kabul, Kadir Gecemiz Mübarek Olsun….

* Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e! Kadir Gecemiz mübarek olsun.

* Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.


* Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kadir gecesiniz hayırlı olsun

* Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak Kadir Geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun.

* Kadir geceniz mübarek olsun! Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Kadir Gecemiz Mübarek olsun

* Allah’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Kadir Gecesi’nde, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun Kadir gecesiniz mübarek olsun!

* Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar?

 

* Kuran’ın nazil olduğu bin aydan daha hayirli bu gecenin size efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum Kadir geceniz mubarek olsun.


* Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

* Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun.

* Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakisiniz kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız askınız kadar mutlu, askınız Kadir kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

* Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez Dualarinizin Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun.

Rabbimiz! Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz.

*Ey Allah’ım! Muhakkak ki Sen, af edicisin. Affı seversin. Bizleri de affet!” * Amin.

Bu Kadir gecesi; tüm günahlarımızdan, sıkıntılarımızdan ve hastalıklarımızdan kurtulmaya vesile olsun inşallah!

Allah’im sen affedicisin, affetmeyi seversin.

Allahım! Bizi, ailemizi, sevdiklerimizi, dostlarımızı, ve bütün inananları bağışla.
Kadir Gecemiz Mübarek Olsun.

* Rabbim! Bizi bağışla, ayıplarımızı ört ve bize rahmetinle muamele buyur! Sen bizim sahibimiz ve yardımcımızsın…* Kadir Gecemiz mübarek olsun. Mevlam hepimizi affedip hidayete erdirsin. Amin

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.