enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Berat Kandiliniz Mübarek Olsun (Kandil Mesajları)

Berat Kandilimiz mübarek olsun. Ramazan ayının gelişini müjdeleyen bu gece daha hayırlı günlere ulaşacağımızın da habercisidir.  Milli birlik ve beraberliğimizin bütünlüğüne, milletimizin azmine ve inancına, devletimizin gücüne inanan yürekler  olarak  dayanışma duygularımız bizleri daha da yüceltecektir. 

Berat Kandiliniz Mübarek Olsun (Kandil Mesajları)
24 Şubat 2024 07:10 | Son Güncellenme: 24 Şubat 2024 12:32
A+
A-
 Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu Berat Kandili dolasıyla birer mesaj yayınladılar.
İşte o mesajlar
Kastamonu Valisi Meftun Dallı’nın Berat Kandili mesajı…
Yüce Allah’ın bizlere lütuf ettiği öylesine mübarek günler vardır ki insanların manevi hayatına ve kainatın güzelliğine güzellik katarak, daha da anlam kazandırır.
Ramazan ayının gelişini müjdeleyen ve yapılan dualar ile açılan hacet kapılarından bizleri huzura ulaştıran Berat Kandili, tüm inananların mükâfatlandırılacağı   müstesna günlerimizdendir.
Her türlü mücadelede aynı inançla tek yürek olan milletimiz, deprem felaketinin yaşandığı bu zorlu günlerde kenetlenerek milli değerlerimizin, dayanışmanın en güzel örneğini göstermiştir.
Bugün Türkiye’nin yürekten hissettiği depremde yaraların sarılması, duyguların paylaşılması ile acıların hafifletilmesi ortak sorumluluğumuz, depremzede aileler ise ailemiz olmuştur. Tüm ailelerin geleceklerinin inşası ise devletimizin teminatı altına alınmıştır.

 

Bu müstesna gecelerde yakılan kandillerin ışığında atılan adımların geleceğe, milli birliğe yön vereceğine, her türlü güçlüğün vatan-millet- devlet bütünlüğü ile aşılacağına inanıyorum. Bu düşünce ile yapılan projelerde devlet kurumları ile iş birliğinde bulunan tüm Kastamonulu vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.

İnancın gücüne, toplumsal sorumluluğa, manevi huzura vesile olan bu gecede ülkemizin, milletimizin ve tüm vatandaşlarımızın Berat Kandili’ni kutluyor, sağlıklı, mutlu, huzurlu günler diliyorum” dedi.

 

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’nun Berat Kandili Mesajı…

Şafi sıfatıyla Rabbimize sığınıp dua edeceğimiz, mübarek Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili’ni bir kez daha idrak edebilmenin huzuru içerisindeyiz. Bu mübarek gecede milletçe bereketli ve huzur dolu bir ortama erişmemizi diliyor, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesini Cenabıhak’tan niyaz ediyorum. Allah beratımızı nasip etsin inşallah.

Aziz milletimizin, gönül coğrafyamızda yaşayan tüm kardeşlerimizin ve İslam Alemi’nin Berat Kandilini kutluyor, Berat Gecemizin tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.