enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Bağcılar’ın Yeni Belediye Başkanı 37 Oyla Kastamonulu Hemşehrimiz Abdullah Özdemir Oldu

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın kalp rahatsızlığı dolayısıyla istifa etmesi sonrası Bağcılar Belediye Meclisi seçim gündemiyle olağanüstü toplandı.

Bağcılar’ın Yeni Belediye Başkanı 37 Oyla Kastamonulu Hemşehrimiz Abdullah Özdemir Oldu
15 Nisan 2022 12:25 | Son Güncellenme: 15 Nisan 2022 16:19
A+
A-

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın kalp rahatsızlığı dolayısıyla istifa etmesi sonrası Bağcılar Belediye Meclisi seçim gündemiyle olağanüstü toplandı.

AK Parti’nin belediye başkan adayı Abdullah Özdemir, millet ittifakının adayı İYİ Parti Meclis Üyesi Hafize Ayşe Çelebi oldu.

İki meclis üyesi oylamaya katılmadı. AK Parti’li Serkan Haser ve HDP’li Medeni Andok.

Oylama isimler tek tek okunarak oldu. Yapılan seçimde 37 oy Abdullah Özdemir alarak Bağcılar Belediye Başkanı seçildi. İYİ Parti’li Hafize Ayşe Çelebi de 6 oy aldı.

 

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir teşekkür konuşması yaparak kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti.

 Bağcılar Belediyesi Yeni Başkanı Abdullah Özdemir Kimdir?

BAŞKAN ABDULLAH ÖZDEMİR: HİZMET EDECEK OLMANIN HEYECANI İÇİNDEYİM

Bağcılar Belediye Başkanlığı’na seçilen Abdullah Özdemir de meclis üyelerine yaptığı teşekkür konuşmasında, yıllardır siyasetinde ve yerel yönetimlerinde gururla hizmet ettiği Bağcılar’a bugünden itibaren farklı bir pozisyonda hizmete devam edecek olmanın heyecanı içinde olduğunu diye getirdi.

Heyecanının belediye başkanı ve makam sahibi olma heyecanı olmadığını kaydeden Özdemir, şunları söyledi:

 

“Tepeden tırnağa tüm samimiyetimle ifade etmeliyim ki bu heyecan Bağcılarlı kardeşlerimin emanetini almış olmanın verdiği sorumluluk ve emanete sahip çıkma heyecanıdır. Uzun yıllar Bağcılar’a hizmet eden, ilçemizin her köşesinde çok kıymetli eserler bırakan ve rahatsızlığı dolayısıyla görevden affını isteyen Lokman Çağırıcı başkanımıza da Bağcılar halkı adına teşekkür ediyorum. Öncelikle bu sorumluluğu kıymetli takdirleriyle şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum. Şahsımı bu kutsal göreve layık görüp teklif eden, partimin ve teşkilatımın ilgili tüm kurumlarına teşekkür ediyorum. Belediye başkanlığı seçimi dolayısıyla bugün burada bulunan ve teveccühleriyle şahsıma destek veren siz kıymetli meclis üyesi ve yol arkadaşlarıma minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.