enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Artık Böyle İddia ve İftiraları Bir Kenara Bırakmalıyız!

Geçmişte legal olan, resmi olan, yasal olan bir derneğe veya bir çok derneğe üye olmak suç gibi gösterilmemelidir artık. İktidar tarafı yapınca Nasıl ADALET arıyorsak, MUHALEFET tarafı yapınca da 2HAKKANİYETLİ DAVRANMAK ARAMAK ZORUNDAYIZ!”

Artık Böyle İddia ve İftiraları Bir Kenara Bırakmalıyız!
23 Kasım 2023 11:34 | Son Güncellenme: 23 Kasım 2023 11:56
A+
A-

Halk TV: “AKP’li Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’in abisinin, FETÖ derneklerine üyeliği ortaya çıktı” diye sanki bir iddia ortaya koymuş gibi haber yapmış (Bu saçma haberin devamını bu linkten okuyabilirsiniz)

ARTIK BÖYLE SAÇMA İDDİALARI BIRAKMALIYIZ!

 

Geçmişte “Bağcılar Sanayicileri ve İş Adamları Derneğine- İş Dünyası Gelişim Derneği ” vb. derneklere üye olmayanları dövüyorlardı neredeyse. Haa ben ve benim gibiler dayak yedik yine de üye olmadık o feraset, dirayet, hidayet, öngörü ve çok başka bir şey bilmem anlatabildim mi?

O yıllarda İlçe kaymakamlarını bu dernekler belirlerdi ve yanlış hatırlamıyorsam ilçe kaymakamları bu derneklerin fahri veya aktif üyeleriydi bir şekilde..

Allah’a şükürler olsun. Ki; O yapının ne gazetelerine, ne bankasına, ne derneklerine üye olmadım. Bizim TV kumandamızda STV vb. kanallar asla olmadı. Benim Tayyip Erdoğan 207-2013 orta okulda okurken, her veli çocuklarını O yapının dershanelerine vermek için izdihamlar oluştururken, ben götürüp BİRİKİM Dershanesine vermiştim çok şükür.

Biz Milli Görüşçüler bugüne kadar; güçlü diye, iktidar diye, rant var diye, “HER ESEN RÜZGARIN PEŞİNE” takılmadık Elhamdulillah.! Bundan sonra da asla da takılmayacağız inşallah.!

Nasıl yasal olan Bank Asya’ya para yatırdı diye haksızlık yapıldığında karşı çıkıyorsak, şimdi buna da karşı çıkarız. Böyle saçma sapan suçlamalar ve iddialar artık bitsin ve hatta yasaklansın. Geçmişte YASAL olan bir yapıya üye olmak, para yatırmak, abone olmak asla suç olmamalıdır.

Nasıl FAİZ HARAM kılındığında geçmişte FAİZ yiyenler suçlanmadıysa, geçmişte DEVLETİN İZİN VERDİĞİ, MÜSAADE ETTİĞİ yapılara üye olmak, abone olmak veya para yatırmakta suç olmamalıdır ve sorgulanmamalıdır. İstisnalar kaideyi bozmaz. Hala daha gönül verenler, destek çıkanlar varsa bunlar hakkında elbette gereken mutlaka ama yapılmalıdır. Geçmişi karıştırmak bu işi sulandırmak demektir.

 Biz MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER! O malum yapıdan niye uzak durduk biliyor musunuz?

Çünkü onlar “ILIMLI İSLAM ve DİNLER ARASI DİYALOG PROJESİNİ” savunuyorlardı. Bizlere; bu projelerle İslam dinimize zarar verileceği ve ayrıca bu projelerin “BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ” (BOP) olduğu öğretilmişti bizzat cennet mekan Necmeddin Erbakan Hocamız tarafından.!

Sadece bize değil elbette tüm Milli Görüşçülere ve Türk Milletine öğretildi ama işine gelen uydu. Ancak; makam, mevki ve rant için işine gelmeyen ise uymadı maalesef.! Uymayanları Allah af etsin inşallah.

ARTIK NORMALLEŞMEMİZ GEREKİYOR!

Bu gibi astı astarı olmayan iddialar ve algılarla ülkemizin gündemi meşgul edilmemelidir. Halk TV; bu iddiayı gündeme getiriyorsa, o zaman haksızlıkla tutuklanan, içeri alınan gazetecileri nasıl savunacak anlayamıyorum. Ayrıca abisi yüzünden bir kişi hiç suçlanmamalıdır. Varsa belediyede başka suçları, yolsuzlukları bunlar araştırılmalıdır. İlla iktidar partisi belediye başkanı diye “Öküz altında Buzağı” aranmamalıdır.”

Gerçi bu vb. iddia ve iftiralar sadece muhalif cepheden gelmeyebilir, seçim zamanı geldiği için çok farklı ve sürpriz yerlerden “ısmarlama” haberler gelebilir benden hatırlatması.!

Ne olursa olsun artık Siyasetin normalleşmesi gerekiyor. İşimize gelmese de ADALETLİ DAVRANMAK ZORUNDAYIZ!

Nitekim Allah (c.c); “Ey iman edenler! Kendiniz, ana babanız ve en yakınlarınızın aleyhine de olsa, Allah için şahitlik yaparak adaleti titizlikle ayakta tutan kimseler olun.” (Nisa Suresi 135.ayet) buyurmuştur.

Selam ve dua ile…

Yorumlar
  1. Gaffaroğlu dedi ki:

    Demek ki;
    Bağcılar belediye başkanlığı için yarış kızışmış. Halk tv bile devreye sokulduysa. Ah makamlar, mevkiler. Hz. Ademi cennette kandıran iblis, bu dünyada müslümanım diye iddia edenlere neler yapmaz ki. Gördüğüm kadarıyla çok da ihtiyaç yok iblise ama neyse…