enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

AGD -MGV ve Din-Bir-Der Başkanları Kastamonu Üniversitesini Ziyaret Etti

Din Görevlileri Birliği Derneği (DİN-BİR-DER) Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım ile Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Avcı ve dernek üyelerinden oluşan heyet, tarihinde kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı makamında ziyaret etti. 

AGD -MGV ve Din-Bir-Der Başkanları Kastamonu Üniversitesini Ziyaret Etti
23 Kasım 2023 11:01
A+
A-

DİN-BİR-DER ile Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı Heyetinden, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a Ziyaret

 

 Kastamonu Haber ekibimizin edindiği izlenimlere göre; Ziyarette, gençlik, eğitim ve toplumsal konular başta olmak üzere gençlerin eğitimi ve gelişimi için ortak projelerde iş birliği yapma ve kurumlar arasında gelecekte gerçekleşebilecek etkinlikler ve projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektörümüz, gençlerle daha etkin bir iş birliği içinde olmanın üniversite için büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Heyet de, Rektörümüze ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederek, bu tür görüşmelerin gençlerin topluma daha iyi hizmet etmelerine katkı sağlayacağına inandıklarını ifade etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

 

Kaynak: Kastamonu Üniversitesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.