enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Apple, daha az sayıda iPhone 14 üretebilir

Apple, çok beklenen iPhone 14 serisini Eylül ayında piyasaya sürecek ve daha fazla talep alacağı bildiriliyor. Buna rağmen son rapora göre teknoloji devinin beklenenden daha az iPhone 14 modeli üretmesi bekleniyor.

Apple, daha az sayıda iPhone 14 üretebilir
2 Temmuz 2022 11:20 | Son Güncellenme: 2 Temmuz 2022 11:21
A+
A-

Yakın tarihli bir rapor, Apple’ın iPhone 14 üretim birimlerini %10 oranında azaltabileceğini söylüyor, Daha önce şirketin 90 milyon adet üretmesi bekleniyordu. iPhone 14 serisi için seri üretim şimdiden başladı.

Daha erken olmasına rağmen ertelenmesi bekleniyordu. Bunun nedeni TSMC tarafından anlatılıyor. Tüm sorunun, TSMC’nin Apple’ı da içeren üç büyük müşterisi için siparişleri ayarlaması gerektiğinde başladığı ortaya çıktı. AMD ve Nvidia da mevcut yarı iletken durumu ve madencilik patlaması nedeniyle zarar gördü.

Ancak rapor ayrıca Apple’ın iPhone 14 serisi birimlerini kesebileceğini de belirtiyor: “Siparişler TSMC gereksinimlerine uygun olmalı. Bu yarı iletken durumunun genel izleyiciyi nasıl etkileyeceği ve satışların etkilenip etkilenmeyeceği henüz belli değil. Bilmeyenler için iPhone 14 serisinin özellikle Çin pazarında yoğun talep görmesi bekleniyor. iPhone 13 serisi ile karşılaştırıldığında. Bu bilgi Apple’ın popüler analisti Ming-Chi Kuo tarafından verildi. Tüm arz-talep senaryosunun nasıl sonuçlandığını görmemiz gerekiyor.

iPhone 14 serisine gelince, haberler devam ediyor ve kayda değer iyileştirmelerle gelmesi bekleniyor. Yeni iPhone modelleri, 48MP kamera desteği, daha büyük pil, iki yonga seti çeşidi (A15 ve A16 Bionic yonga setleri) ve daha fazlasını içeren önemli kamera geliştirmeleriyle gelebilir. Çentikli bir ekran yerine delik + hap şeklinde büyük bir tasarım revizyonu görmelerini bekleyebiliriz. İphone 14 serisinin Eylül ayında girmesi bekleniyor ve bu, 2022 iPhone’lar hakkında adil bir fikir edinebileceğimiz zaman.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.