enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Akıllı Saat Satın Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler(Akıllı Saat Satın Alma Rehberi)

Henüz bir akıllı saatiniz yoksa ve yakında bir akıllı saat satın almak istiyorsanız, piyasada bu kadar çok oyuncu varken hangi akıllı saati ilk kez satın alacağınıza karar vermek zor olabilir. Böylece kılavuzumuzla ihtiyacınıza uygun bir akıllı saat seçebilirsiniz.

Akıllı Saat Satın Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler(Akıllı Saat Satın Alma Rehberi)
28 Temmuz 2022 13:24
A+
A-

Cihazınıza göre seçim yapın

Akıllı saatler, düzgün çalışabilmesi için akıllı telefonunuza bağlanır. Bu nedenle, bir bakıma, sahip olduğunuz cihazın türü, akıllı saatinize karar vermede ilk ve en önemli faktör olmalıdır.

Apple watch yalnızca iPhone’lara bağlanabilir. Ancak, iPhone’lar birçok akıllı saate bağlanabilir. Bu nedenle, cihazınızı her zaman aklınızda tutmalısınız. 

Akıllı saatte çalışabilen Uygulamaları aklınızda bulundurun

Hepimizin bir akıllı saat satın almasının temel nedeni, uygulamaların erişilebilirliği ve kullanım kolaylığıdır. Saat bir akıllı telefonla eşleştirilecek, bu nedenle giyilebilir teknolojilerin uygulama mağazalarında yerleşik uygulama grupları var.

Sağlık takibi

Günümüzde akıllı saatlerin sunduğu başlıca özelliklerden biri sağlığınızı takip etme yeteneğidir. Adım sayısı, kaç adım attığınızı takip edebileceğiniz ve böylece yaptığınız antrenman miktarını hesaplayabileceğiniz çok yaygın bir özelliktir. Teknolojideki gelişmelerle birlikte, akıllı saatlerde sağlık takibi sadece adım saymanın ötesine geçti. EKG kalp atış hızı izleme, SpO2 ölçer, aktivite izleme, spor izleme ve daha pek çok özellik artık çeşitli akıllı saatlerde mevcuttur.

Akıllı Saat Satın Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler(Akıllı Saat Satın Alma Rehberi)

Pil ömrü ve Şarj 

Bunlar aslında herhangi bir giyilebilir teknoloji cihazının özellik listesini ve işleyişini birleştirir. Bu nedenle, akıllı saat satın alırken hatırlamaya değer.

Diğerlerine kıyasla tam şarj olduğunda daha uzun süre dayanabilen bazı akıllı saatler vardır. Bir akıllı saat satın alırken pil ömrüne dikkat edilmelidir, çünkü size ne kadar süre kullanabileceğinizi ve ürünün dayanıklılığının ne olduğunu söyleyebilir.

Diyelim ki sık seyahat eden birisiniz, dayanıklı ve daha uzun ömürlü bir akıllı saate ihtiyacınız var. Ayrıca, tam olarak çalıştırmak için ne kadar süre şarj etmeniz gerektiği de bir endişe kaynağıdır. Zaman kazanmak için kullanışlı ve hızlı şarj olan bir akıllı saat edinin.

Kişiselleştirme

Kişiselleştirme, akıllı saatlerin sahip olduğu harika özelliklerden biridir. Akıllı saati istediğiniz gibi kullanmanıza, çalıştırmanıza ve sunmanıza olanak tanır. Zevkinize göre özelleştirmeler yapın ve tarzınızla eşleştirin.

Bu şekilde daha şık görüneceksiniz. Saati isteklerinize göre de özelleştirebilirsiniz. Birçok şirket, aralarından seçim yapabileceğiniz tasarımcı ve şık saatler sunar. Şirketler, erkekler ve kadınlar için olduğu kadar çocuklar için de akıllı saat üretiyor.

Akıllı Saat Satın Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler(Akıllı Saat Satın Alma Rehberi)

Diğer Önemli Özellikler

Bunlar, bir akıllı saat alırken saymanız gereken ek özelliklerdir.

  • Gelen aramalar, e-postalar, kısa mesajlar ve hatta takvim etkinlikleri için aktif uyarılar . Bu uyarılar, sizi konuya karşı kesinlikle uyarmak için keskin olmalıdır.
  • Bir spor severseniz eğer, GPS, Nabız ve kalori sayacı gibi fitness özelliklerine dikkat edin.
  • Dokunmatik bir akıllı saati seviyorsanız , bunun için gidin, aksi takdirde düğmeleri olan bir tane satın alabilirsiniz .
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.