enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

AK Parti’nin İstanbul Adayı Kim Oldu?

2024 yılına girmeye gün saydığımız bu zamanlarda artık gündemi iyiden iyiye meşgul etmesi beklenen bir olay bizleri bekliyor: 31 Mart Yerel Seçimleri.

AK Parti’nin İstanbul Adayı Kim Oldu?
16 Aralık 2023 17:36
A+
A-

Mart ayında yapılacak belediye başkanlığı seçimleri ile yine bir demokrasi şölenine imza atıp sandığa gideceğiz. Bu seçimde belediyelerin hepsi kuşkusuz önemli olsa da en çok merak edilen bir belediye var. Türkiye’nin metropol şehri İstanbul süphesiz AKP ve CHP arasında sonucu en çok merakla beklenen şehir. 

Ekrem İmamoğlu Yeniden Aday

CHP’nin son zamanlarda dikkat çeken siyasetçisi ve belediye başkanı olan Ekrem İmamoğlu yeniden İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı oldu. Geçtiğimiz yerel seçimlerde tartışmaların gölgesinde küçük farkla kazanan Ekrem İmamoğlu, tarihte bir ilk olan ve yenilenen seçimlerde 800 bin oy fark atarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmuştu. 

AK Parti İstanbul’da Kimi Aday Yapacak

Ekrem İmamoğlu’nun adaylık açıklamasının ardından gözler AKP’ye çevrildi. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu hafta parti teşkilatıyla yeniden toplanıp muhtemelen bu konuyu masaya yatıracak. Adaylık konusunda ise kulislerde konuşulan isimler şu şekilde: 

Metin Külünk

Murat Kurum

Ali Yerlikaya

Tevfik Göksü

Kastamonu Haber olarak aday belirleme sürecinden mitinglere, seçim gecesinden sonrasına kadar İstanbul bizim de radarımızda olacak ve gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz. AKP İstanbul adayı kim olacak, Ekrem İmamoğlu önceki seçimdeki başarısını tekrar edip Erdoğan’ın sevgilim diye hitap ettiği İstanbul’u elinde tutmaya devam edebilecek mi? Hepsi ve daha fazlası için Kastamonu Haber olarak sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.