enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ak Parti ‘SİSİ’ iddiasından da Vuruldu (Allah İnsanı Neden İddiasından Vurur” derler?)

2019 Yerel seçimlere giderken, Ak Partililer ve Sayın Cumhurbaşkanı, MUhalefeti SİSİ’ye benzetiyorlar ve İstanbul’a “Ya BİNALİ YILDIRIM’ı ya da SİSİ’Yİ SEÇECEKSİNİZ” diyorlardı.

Ak Parti ‘SİSİ’ iddiasından da Vuruldu (Allah İnsanı Neden İddiasından Vurur” derler?)
15 Şubat 2024 19:25 | Son Güncellenme: 15 Şubat 2024 19:31
A+
A-

Hatta o dönem daha da ileri giderek, Saadet Partisi Genel Merkezine sözde sanatçı(!) “Sisi” diye birini gönderip haber yaparak alay bile ediyorlardı.

“KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER”

Ne demiş Atalarımız; “Keser Döner Sap Döner, Gün Gelir Hesap Döner” Atalarımız hiç bir şey boşa söylememişlerdir. Bakın O HESAP 5 Yıl sonra geri dönüverdi.

Peki ne demişti Ünlü Şairimiz İsmet Özel; “Allah adamı İddiasından Vurur”

Tevafuk o ki yine bir yerel seçim öncesi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, SİSİ ile görüşmek için MISIR’A gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisi’yle basın toplantısı düzenledi: “Değerli kardeşimi ilk fırsatta Ankara’ya bekliyorum.” dedi.

  Dün DARBECİ idi bugün KARDEŞİM.

Ne ara KARDEŞ oldunuz SİSİ ile? Ve bu kadar kolay KARDEŞ olunmamalıydı ey Ak Ak Partililer. Tamam görüşün ama söylediklerinizi ve RABİAYI hatırlayarak bu kadar kolay ve içten “KARDEŞİM SİSİ” dememeliydiniz yahu.!

AK PARTİ BAŞKA HANGİ İDDİALARINDAN VURULDU?

• Ak Parti ve Sayın Cumhurbaşkanı; Geçen yıl yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi; Muhalefet kazanırsa “FAİZLERİ ARTIRIR” diye iddia etmişti. Allah (c.c) O “İDDİASINDAN DA VURDU. “ Ve seçim sonrası “FAİZLER YÜZDE 45’ E YÜKSELİVERDİ”.

• Yine Cumhurbaşkanı seçim öncesi; Muhalefet Kazanırsa, “DİN DÜŞMANI İSVEÇ’i NATOYA ALACAK” diye iddia etmişlerdi, Allah (c.c) bu iddialarından vurmuş oldu ve DİN DÜŞMANI İSVEÇ’İ NATOYA AK PARTİ ALDI.

• Yine sayın Cumhurbaşkanı seçim öncesi canlı yayında; “Temel Karamollaoğlu, Ayasofya’nın bir tarafı müze olsun diyor. Olur mu öyle şey, bura bize Sultan Fatih’in emaneti, nasıl böyle böyle bir şey söylersin” diye bir iftira atmıştı. Seçim sonrası Ayasofya’nın üst tarafı müze oldu. Yabancılar para ile girebiliyor. “Hatta Reisci Tarihçi Yazar Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil bu duruma tepki göstermiş, ve derhal bundan vazgeçilmelidir” dedi.

Ne demişti Şairimiz; “ALLAH ADAMI İDDİASINDAN VURUR”

Şimdi bazı bahaneci kardeşlerimiz; Ya koskoca devlet başkanı, elbette görüşecek diyecekler, biz görüşmesine değil, o şekilde konuşmasına karşıyız.! Haa konuşuyorsa da görüşmeyecek arkadaş.

Daha neler neleeeeeer. Say say bitmeeeeeeez!

• Şerefsiz dedikleri BAE ile görüşmek mi dersiniz.

• “Bu can bu bedende olduğu sürece Bronson’u bırakmayacağız” deyip bırakmalarını mı dersiniz.
• ⁠Kardeşim dedikleri Esad’a , HAİN ilan edip şimdi tekrar görüşmek için fırsat kollamalarını mı dersiniz.

• Seçimden önce Ekonomimiz uçuyor deyipte seçimden sonra tepetaklak olmasını mı dersiniz.

• Suudi Arabistan’a Asla ve kat’a vermeyeceğiz dedikleri Cemal Kaşıkçı dosyasını vermelerini mi dersiniz.

• Almanya’ya iade etmeyeceğiz dedikleri Gazeteci Deniz Yücel’i mi dersiniz..

• Yine sayın Devlet Bahçeli hakkındaki söyledikleri mi dersiniz..

Yazmaya kalksak vallahi ciltler dolusu kitap çıkar.


Sonuç olarak biz Tebliğ vazifemizi yapalım da; Ak Partili kardeşlerimiz inançlı insanlardır, trollere göre değil, inancımıza göre hareket etsinler ve bu olayları düşünüp iyice tefekkür etsinler ve ah aldıklarından ve iftira ettiklerinden mutlaka HELALLİK ALSINLAR.!

Yoksa bu gidişle iddianızdan vurulmaya devam ederseniz, çok yakın zamanda FETÖ’yü de ziyaret etmek ve KARDEŞİM demek zorunda kalacaksınız maazallah.

 

Vesselam

Yorumlar
  1. Anonim dedi ki:

    Ağzına yüreğine sağlık kardeşim çok güzel özetlemişsin nasıl bir dönek olduklarını

    1. Hoca Köylü dedi ki:

      Sn Yorumcu,
      Yazarımız İstanbul seçiminde hangi partiye oy vereceğini açıklarsa kimin nasıl bir kararsızlık içinde olduğu daha iyi anlaşılır
      1-Erbakan Hoca ‘nın veliahtı olarak görülen parti liderinin Yrp adayına mı?
      2- Kendisininde siyaset yaptığı Saadet Partisi adayına mı?
      3- Köse ailesinin son jenerasyon adayına mı oy verecek acaba merak içindeyiz.