enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun (23 Nisan Mesajları)

Milli egemenliğimizin temellerinin atıldığı ve aziz milletimizin kurtuluş zaferi olan TBMM’nin kuruluşu ile tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı törenlerle kutlanıyor. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, şehit ve gazilerimizi ve tüm kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla anıyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun (23 Nisan Mesajları)
23 Nisan 2023 00:04 | Son Güncellenme: 23 Nisan 2023 09:44
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolasıyla Kastamonu Valisi Avni Çakır, Kastamonu İl Millî Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu ve Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu birer mesaj yayınladılar.

İşte o mesajlar..

Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

“Yeryüzündeki tüm kültürlerin birleştiği noktada kardeşliğin, dostluğun ifade edildiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin milli bütünlüğünün ruhunu yansıtmaktadır.

Vatanımızın, milletimizin, devletimizin teminatı olan ve bilim ile teknolojinin ışığında büyük bir hassasiyetle yetiştirilen gençlerimizin taşıdığı meşale bugün tüm dünyayı aydınlatacak kudrete sahiptir.

Vali Avni Çakır; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı Yayınladı

Vali Avni Çakır

Tarih boyunca kahramanlıklarımızın, başarılarımızın temelindeki birlik beraberlikle, bugün de her türlü doğal afetlerde tek yürek olan yaşlımıza, gencimize tüm Türk milletimize, gönülden teşekkür ediyor, depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Kurtuluş Savaşının kazanılmasında ve TBMM’nin açılışında emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum.

Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu’nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı

“Yüce Türk Milleti’nin bağımsızlık ve egemenliğinin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 102’nci kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün istikbalimiz olan çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, atamızın gelecek nesillere verdiği önemin ve değerin nişanesidir.

Yarınlarımızın güvencesi olan çocuklarımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde toplumumuzun her alanında yapılacak atılımlara öncülük edecektir. Bugünün küçükleri yarının büyükleri olarak kalplerindeki vatan ve millet sevgisiyle görev ve sorumluluklarının bilincinde olarak yetişeceklerdir. Bizler ülkemizin en kıymetlileri olan çocuklarımıza daha yaşanabilir bir il ve ülke bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Sözlerime son vermeden önce bu mukaddes toprakları bizlere yurt yapan başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimize Cenabıhak’tan rahmet diliyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, saygılar sunuyorum” dedi.

 

Belediye Başkanı Vidinlioğlu’da Koronavirüse Yakalandı

Belediye Başkanı Vidinlioğlu

 

Kastamonu İl Millî Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu’nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

“Millî egemenliğimizin sembolü, kurtuluş mücadelemizin ve demokrasi tarihimizin en önemli kurumlarından olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. yılında gururla kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm milletimize ve istikbalimizin yegâne teminatı olan çocuklarımıza kutlu olsun.

Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan 1920, Türk milletinin var ya da yok olma mücadelesinde kendi azim ve kararlılığıyla çözüme ulaşmasının, netice almasının en büyük emsallerinden biridir.

102 yıl önce ortaya çıkan bu irade, İstiklal Savaşı’nı büyük bir kahramanlık ve kararlılıkla yürütmüş, vatan topraklarını işgalden kurtararak ilelebet yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurmuştur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir.” sözleri ile tüm dünyaya duyurmuş ve bu önemli günü çocuklara bayram olarak armağan etmiştir.

 

Sevgili Çocuklar,

Sizler, yarınlarımızın teminatı, milletimizin umut çiçeklerisiniz. Sizlere daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakmak; sizleri huzur, güven ve barış ortamında geleceğe hazırlamak ancak hepimizin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile mümkündür.

Bu nedenledir ki sizlerin araştıran, sorgulayan, kendine güvenen, yeniliklere açık, demokrasiyi özümsemiş fertler olarak yetiştirilmeleri temel amacımızdır.

İçinde yaşadığınız çağda okuyan, geleceğe ilişkin ufku ve hedefleri olan insanlar olarak yetişmeniz bizler için bir zorunluluktur. Bunu başarabildiğimiz takdirde bugünün çocukları, yarının gençleri olarak sizler ülkemizin sadece zenginliği değil, dinamizminin ve değişen potansiyelinin kaynağı olacaksınız.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet’imizin temellerini atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, millî mücadelemizin aziz şehit ve kahraman gazilerini rahmet ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kastamonu Azdavay
Kaymakamı Şeyma Nur Kaygusuz’un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı;

Milletin iradesini ve ulusal egemenliği temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıldönümünde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gururu, heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.

Aziz milletimizin tarihinde yeni bir dönemin başlangıcı olan milli kurtuluş savaşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından yürütülmeye başlandığı 23 Nisan tarihinin çocuklara armağan edilen ve tek evrensel bayram olma özelliği, Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine dair inancın en güçlü ifadesidir.

Millet egemenliğine dayanan demokrasinin ve Cumhuriyet´in temellerinin atıldığı bu anlamlı günde, bütün dünya çocukları ile birlikte kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, TBMM’nin kuruluşunda ve Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında emeği geçen başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.