enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

2022 Emitt Turizm ve Seyahat Fuarı Ne Zaman Nerede Yapılacak?

EMITT Turizm Fuarı 24 yıldır, Türkiye’de pek çok yeni tatil ve turizm destinasyonu oluşmasına ortam hazırlayan, Türkiye’de şehirlerin hatta köylerin markalaşmasına ve yerli yabancı turistle buluşmasına ev sahipliği yapan turizm sektörünün dünyaya açılan en önemli kapısı. Fuar, tüm katılımcılara, profesyonel yerli ve uluslararası ziyaretçilere yeni iş ve iş birliği olanakları sunabilen bir platform.

2022 Emitt Turizm ve Seyahat Fuarı Ne Zaman Nerede Yapılacak?
5 Şubat 2022 12:50 | Son Güncellenme: 5 Şubat 2022 12:52
A+
A-

2022 Emitt Turizm ve Seyahat Fuarı ne zaman ve nerede yapılacak? Kastamonu ilimizin temsilen kimler ve hangi kurumlar katılacak? Emitt fuarı ile merak edilenleri sizler için araştırdık…

Fatih Sezgin / İstanbul

Pandemi nedeni ile ara verilen Emitt Turizm ve Seyahat Fuarı bu sene ise geniş katılımcı listesi ile ziyaretçilerini bekliyor.

Çeşitli Şehirlerin katılacağı Emitt Fuarın’da Kastamonu ilimizi temsilen de Kastamonu Belediyesi, Kastamonu İl Özel İdare, Azdavay Belediyesi, Pınarbaşı Belediyesi, Taşköprü Belediyesi ve Tosya Belediyesi katılacaktır. Kastamonu Standı 3. Salon B231 numaralı stant içerisinde olacaktır.

9-12 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Emitt Turizm fuarı ilk iki gün turizm profesyonellerine, diğer günler de ise tüm ziyaretçilere açıktır.

Online davetiyenizi https://emittistanbul.com/Ana-Sayfa adresinden alabilirsiniz.

 

EMİTT FUARI NEDİR NEDEN YAPILIYOR?

25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı

 

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri. Etkinlik her yıl 45.000’e yakın sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen binlerce turisti ağırlıyor.EMITT Turizm Fuarı 24 yıldır, Türkiye’de pek çok yeni tatil ve turizm destinasyonu oluşmasına ortam hazırlayan, Türkiye’de şehirlerin hatta köylerin markalaşmasına ve yerli yabancı turistle buluşmasına ev sahipliği yapan turizm sektörünün dünyaya açılan en önemli kapısı. Fuar, tüm katılımcılara, profesyonel yerli ve uluslararası ziyaretçilere yeni iş ve iş birliği olanakları sunabilen bir platform.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.