enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

15 kg Mama Ne Kadar Gider?

Kedilerin mama tüketimi; türüne, yaşına, aktivitesine göre değişkenlik göstermektedir. Öyle ki, aynı dönem içerisinde aynı kedinin farklı miktarlarda mama tükettiği de çok sık karşılaşılan bir durumdur. Bu sebeple net bir rakam vermek pek de mümkün olmamaktadır. Bu sebeple paw paw kedi maması 15 kg rakamlarını baz alarak ortalama bir yorum yapmak mümkün olacaktır.

15 kg Mama Ne Kadar Gider?
14 Şubat 2024 23:06
A+
A-

Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen, her zaman için %100 orijinal ve kaliteli mama satışı yapan petpal.com.tr adresine de teşekkür ederiz. Burada yer alan rakamların ortalama olduğunu ve kediye göre farklılık gösterdiğini de belirtmek isteriz. 

Ortalama Mama Tüketimi

Öncelikle kaliteli ve kedinin hoşuna giden bir mama ile ortalama bir mama arasında tüketim alışkanlığı açısından farklılık olduğunun altını çizmek isteriz. Bu sebeple, paw paw kedi maması gibi kedi mamalarında farklı miktarlar akıllara gelir. Genel olarak bu tarz bir mama tüketen kedinin 30 – 50 gram arası günlük kuru mama tükettiğini söyleyebiliriz. 

Yalnız burada baz aldığımız paw paw kedi maması 15 kg gibi mamalarda neredeyse bir senelik bir tüketimin öne çıktığını söyleyebiliriz. Kedinizin günlük mama tüketimi ise şu şekilde belirlenmektedir:

Diyelim ki, kedinizin hoşuna giden bir paw paw kedi maması satın aldınız. İlk olarak dökme olarak gram örnek alınarak onun besleyin. Bir hafta boyunca tükettiği kedi maması miktarını günlük not alın. Kedilerin düzenli olarak, dökme kedi mamalarını daha çok tükettiğini unutmayın.

Kedinizin Sağlığı Önemlidir

Bu sebeple kedinizin hareketli kalması, obez olmaması gibi seçeneklerini göz önüne alarak dökme kedi maması miktarından daha az mama vermeye gayret gösterin. Çünkü bu şartlar altında kediniz çok kedi maması tüketmesi halinde de bazı rahatsızlıklara yakalanabilir. 

Genel olarak paw paw kedi maması 15 kg seçenekleri söz konusu olduğunda, kedinizin bu mama ile neredeyse 10 ayın üzerinde tüketim yapmasının mümkün olduğunu belirtebiliriz. Bu sürece aralıklarla verilen başka paw paw kedi maması gibi seçenekler, ev yemekleri ve ödül mamalarının da eklendiğini unutmamak gerekmektedir. Kedinizin damak tadı için aralıklarla değişiklik yapmak önemlidir. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.