enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Resimli, Sözlü, Anlamlı, Kısa ve Öz 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun Mesajları

Kastamonu Valisi Avni Çakır ve Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle birer mesaj yayınladı.

Resimli, Sözlü, Anlamlı, Kısa ve Öz 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun Mesajları
14 Mart 2023 10:51 | Son Güncellenme: 14 Mart 2023 11:04
A+
A-

14 Mart Tıp Bayramı kutlanma sebebi nedir? 14 Mart Tıp Bayramı doktorların mı? 14 Mart Tıp Bayramı ne demek? Tıp Bayramı sadece doktorların mi?

Resimli, Sözlü, Anlamlı, Kısa ve Öz 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun Mesajları

Ülkemizin en zor günlerinde fedakarca görev yaparak yaralarımızı saran tüm sağlık emekçileri için; şiddetin son bulduğu, çalışma koşullarının iyileştirdiği bir ülkeyi hep birlikte yeniden kuracağız… 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun…

Her koşulda özveri ile fedakarca çalışan tüm hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutluyorum, iyi ki varsınız. Yaşadığımız asrın felaketinde ebediyete uğurladığımız sağlık çalışanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Deprem felaketinde gecesini gündüzüne katarak çalışan, hayat kurtaran, yaraları saran sağlık çalışanları başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.

Doğumdan ölüme dek daima yanımızda olan, en zor anlarımızın umudu hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı kutlu olsun. Hayatını kaybeden kahraman sağlık çalışanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor; insanüstü emekleriniz için şükranlarımı sunuyorum.

 

Kastamonu Valisi Avni Çakır  14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında…

“Sağlık; yaşantımızdaki huzur, çalışma hayatımızdaki verimlilik ve toplum hayatımızdaki seri iletişimin temelidir.
Bugün hedeflerine ulaşan milletimizin başarısındaki en önemli etken sağlık alanında bireylere sunulan teknolojik imkânlar ile tıp alanındaki gelişmişliktir.
Uluslararası seviyelerde çığır açan öneme haiz yatırımlar ile dinamik bir toplumu inşa eden Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yetiştirdiği hekimlerimiz; sağlıklı günlerimizin kahramanlarıdır.
Ülkemizde yaşanan her türlü afetlerde, salgın hastalıklarda devletimizin güvencesi altına alınan Türk milletine şifa dağıtan tüm sağlık teşkilatına şükranlarımı sunuyorum.
Yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.
İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile sağlıkla yaşam arasında sağlam köprüler kuran hekimlerimizin, sağlık çalışanlarımızın “Tıp Bayramı”nı kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diliyorum” dedi.

Vali Avni Çakır; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı Yayınladı

 

Kastamonu Belediye başkanı Galip Vidinlioğlu’nun mesajı

Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması hepimizin ortak gayesidir. Her alanda büyük bir ivme kazanarak gelişen ülkemiz, sağlık alanında da dünyadaki gelişmelere ayak uydurarak Türk Milleti’nin ihtiyacı olan sağlıklı toplumu oluşturma yönünde güçlü adımlar atmıştır.

Milletine hizmet için tüm zorluklara göğüs geren bu mukaddes mesleğin bir ferdi olmaktan her zaman onur duydum.

Ülkemizin sağlık alanında büyük bir atılım gerçekleştirmesinin önünü açan ülkemizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘’Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’’ diyerek, Türk hekimlerine duyduğu güveni en güzel şekilde ifade etmiştir.

Belediye Başkanı Vidinlioğlu’da Koronavirüse Yakalandı

Tıp deyince akıllarımıza her derde merhem olan Hekimlerin Piri olarak anılan İbn-i Sina gelmiyorsa bugünün anlam ve önemi eksik kalır. Yine ilk tıp şehidimiz Dr. İsmail Hakkı Bey, milletinin sağlığı için kendi canını hiçe saymıştır. Bugün de Covid-19 salgını ile mücadelede aynı ruhla milletimizin sağılığı için nice meslektaşım canını hiçe saymış ve şehit düşmüştür. Tüm şehitlerimize Cenabıhak’tan rahmet diliyorum. Büyük bir fedakarlık örneği sergileyen sağlık çalışanlarımızın hakkı asla ödenmez. Türk toplumunun sıhhatli bir hayat sürebilmesi için deva üreten doktorlarımıza, hemşirelerimize ve sağlık çalışanlarımıza çok şey borçluyuz.

Sağlık alanındaki şiddetin önlenmesi ve sağlık çalışanlarımızın huzur ortamında çalışma hayatına devam etmesini diliyor, sıhhat ve afiyetimiz için emek harcayan meslektaşlarımın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.