enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Yerli Aşıda Ümit Veren Gelişme

Sağlık bakanı Koca attığı twitte ; Turkovac’ı Türkiye’nin hizmetine sunmaya hazırlanıyoruz. Daha önce 2 doz aşı yaptırmış, Covid-19 geçirmemiş, 18-59 yaş arası sağlıklı herkes bize destek olabilir! 3. doz aşı tercihi serbest. Ama madem gönüller yerli aşı Turkovac’ta, en az 3.000’imiz Turkovac’ı tercih etmeli!

Yerli Aşıda Ümit Veren Gelişme
14 Ekim 2021 14:05
A+
A-

Ankara Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ateş, yerli Koronavirüs aşısı uygulamaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ankara Şehir Hastanesi Genel Hastane Başhekimi Doç. Dr. İhsan Ateş: Turkovac ve CoronoVac’da yaptığımız çalışmada sonuç güvenli olarak saptandı. Hem de etkinlik anlamında olumlu sonuçları var dedi.

“3 BİN GÖNÜLLÜYE KISA SÜREDE ULAŞACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ”

Ankara Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ateş, “İki doz Biontech aşısı sonrası 6 ay geçen hastalarda rapel (pekiştirme) doz çalışmamıza 10 gün içinde başlamış olacağız. DSÖ’nün kriterlerine göre, 3 bin gönüllüde güvenli veri elde ettiğinizde aşıya acil kullanım onayı alabilirsiniz.” diye konuştu.”3 bin gönüllüye kısa sürede ulaşacağımızı düşünüyoruz. E-nabız ve 184 üzerinden randevu alıp aşılamaya katılabiliyorlar. Bakan beyin tweeti sonrası 7-8 bin kişi e-nabiz üzerinden başvuru yaptı.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.