enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Yazar, Yayıncı ve Siyasetçi Hemşehrimiz Muharrem Kaşıtoğlu Kimdir (Hangi İlçemizdendir?)

Uzun yıllardır yayıncılık yapan Muharrem Kaşıtoğlu’nun edebiyat dergilerinde öykü ve şiirleri yayınlanmıştır. Çeşitli internet site ve gazetelerinde köşe yazarlığına devam etmekte olan Kaşıtoğlu bir dönem Beykoz Belediye Başkan yardımcılığı da yaptı

Yazar, Yayıncı ve Siyasetçi Hemşehrimiz Muharrem Kaşıtoğlu Kimdir (Hangi İlçemizdendir?)
13 Eylül 2022 17:24 | Son Güncellenme: 13 Eylül 2022 19:42
A+
A-

Kastamonulu Ünlüler

Çocuk & Gençlik, Çocuk Öykü & Roman, Edebiyat yazarı Muharrem Kaşıtoğlu; 1973 Kastamonu Bozkurt doğumludur. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi’nde lisans, Marmara Üniversitesi ‘İstanbul Araştırmaları’ Bilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimini tamamlayan Kaşıtoğlu, AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yapmıştır.

Uzun yıllardır yayıncılık yapan Muharrem Kaşıtoğlu’nun edebiyat dergilerinde öykü ve şiirleri yayınlanmıştır. Çeşitli internet site ve gazetelerinde köşe yazarlığına devam etmektedir.

Beykozlu Kastamonulular Derneği’nin kurucu başkanı olmanın yanı sıra, çeşitli STK’larda başkan ve yönetim kurulu üyesi olarak görev almıştır, Halen Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Basın Sözcülüğü, Türkiye Yayıncılar Federasyonu Genel Saymanlığı görevlerini yürütmektedir. “60’lar Hikâye -70’ler Terane – 80’ler Şahane”, “Edebiyatımızda Beykoz ve Beykozlu Edebiyatçılar”,  ” Yazmış Bulunduk’ isimleri ile yayınlanmış üç kitabı ve devam eden kitap çalışmaları vardır.

Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcılığı ve İBB Meclis Üyeliği yapmıştır. Muharrem Kaşıtoğlu 2019 Yerel seçimlerinde Saadet Partisinden Beykoz Belediye başkan adayı olmuştur. Kaşıtoğlu; Evli ve üç çocuk babasıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.