enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Yaşlılara Nasıl Saygılı Oluruz (Yaşlılara Saygı Haftası)

Yaşlı nüfus artış hızına paralel olarak yaşlılık ve yaşlı sağlığı konularında farkındalık oluşturmak amacıyla “18–24 Mart tarihleri Yaşlılara Saygı Haftası” olarak anılmakta ve bu tarihlerde değişik etkinlikler yapılmaktadır.

Yaşlılara Nasıl Saygılı Oluruz (Yaşlılara Saygı Haftası)
21 Mart 2022 08:57 | Son Güncellenme: 21 Mart 2022 10:20
A+
A-

Kastamonu Ağlı Kaymakamı Elif Yazıcıoğlu Kazanasmaz 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolasıyla bir mesaj yayınladı. İşte o mesaj…

“Toplumun temel dinamiklerinden olan aileye, ailemizin tüm fertlerine ve özellikle de büyüklerimize saygı Türk toplumunun en önemli hasletlerinden biridir.

Ailede alınan bu terbiye, toplumun her aşamasında uygulanmalı, sadece aile büyüklerine değil çevremizdeki yaşlılarımıza da gereken hürmeti göstermemiz gerekmektedir.

Unutulmamalıdır ki onlar geçmişle günümüz arasında köprü kuran, kültürel değerlerimizin gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan toplumumuzun vazgeçilmezleridir.

Bizleri bu günlere getiren ve yarınlarımızın şekillenmesinde bizlere yol gösteren yaşlılarımızın, huzurlu bir yaşam sürdürmeleri adına gerek devlet gerekse de toplum olarak elimizden gelen her şeyi yapmalı, her zaman onların yanında olduğumuzu göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum.”

Kastamonu Daday Kaymakamı Mehmet Sert’in ”Yaşlılara Saygı Haftası” Mesajı ise şöyle…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.