enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Vefalı Babaya Vefalı Veda

Vefalı Babaya Vefalı Veda
7 Aralık 2021 19:11
A+
A-

Sadık Tokat; Hepimiz onu şehit babası olarak bilir. Ama sadece şehit babası değil, onun en önemli özelliği 2 yıl öncesinde eşi vefat etmesine rağmen şehit oğlunun ve eşinin mezarını yalnız bırakmamak için köyünde tek başına yaşayan vefalı bir baba olmasıyla tanıyoruz. İşte o vefalı baba dün vefat etmişti bugün devletimizde o vefalı babaya vefasını gösterdi ve cenaze namazına katılım sağladı. Yaşarken yalnızdı ama cenazesinde herkesler yanındaydı.

1993 Yılında Şehit olan oğlu J. Er Selahattin TOKAT’ın mezarını yalnız bırakmamak için; yaklaşık iki yıl öncesinde eşini kaybetmesine rağmen köyünü terk etmeyen Vefalı Baba ‘’Sadık TOKAT’’ vefat etmişti.

Vefalı baba Sadık amcanın cenazesine Kastamonu Valisi Avni ÇAKIR, Kastamonu Araç Kaymakamı Osman SAK, Kastamonu Araç Belediye Başkanı Satılmış SARIKAYA, Kastamonu Jandarma Komutanı J. Alb. Mücahit AVKIRAN ve beraberlerindeki protokol üyelerinin ve halkın katıldığı merasim, öğle namazına müteakip Araç İlçe Veznedar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Merhum Sadık TOKAT’ın naaşının Kastamonu Araç Avlacık Köyü’nde bulunan aile kabristanlığına defnedilmesiyle son buldu.

Kastamonulu Şehidimizin Babasına Allah’tan Rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.