enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Vali Avni Çakır Sel Bölgesinde Çalışmaları Yerinde İnceledi

Kastamonu Valisi Avni Çakır, Aşırı yağan yağmurlardan sonra çalışmaları yakından takip etmek ve incelemelErde bulunmak üzere Taşköprü, Azdavay, Şenpazar ve Cide ilçelerini ziyaret etti.

Vali Avni Çakır Sel Bölgesinde Çalışmaları Yerinde İnceledi
6 Temmuz 2022 10:15
A+
A-
Kastamonu Valisi Avni Çakır, Taşköprü Hamzaoğlu Köyü Öte Mahallesi ile Karşı, Çit ve Bük Köylerine giden yol üzerinde bulunan köprüde incelemelerde bulundu.
Azdavay Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam V. Şeyma Nur Kaygusuz ve Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek’ten ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından Derelitekke köyünde ve Azdavay, Ağlı, Şenpazar karayolunda incelemeler gerçekleştirdi.
Şenpazar İlçesine hareket eden Valimiz, Şenpazar İlçe Kaymakam V. Emre Kazanasmaz ve Belediye Başkanı Cem Çınar’dan ilçede yapılan iyileştirme çalışmaları hakkında bilgi aldı. İlçe merkezinde yapılan çalışmalar ve Dereköy köy yolunda afete bağlı oluşan zararları yerinde inceledi.
İnceleme ziyaretleri kapsamında Cide İlçemize geçerek Cide İlçe Kaymakamı Ömer Sağlam’dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Loç Vadisi, Karakadı, Çamdibi köyleri grup köy yolu ve Gökçeler köyü grup köy yolunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.