enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Vali Avni Çakır Hanönü’de

Vali Avni Çakır, Hanönü’ndeki çalışmaları inceledi.

Vali Avni Çakır Hanönü’de
26 Haziran 2021 10:32 | Son Güncellenme: 26 Haziran 2021 10:33
A+
A-

Vali Avni Çakır, Hanönü ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Avni Çakır, Hanönü ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Vali Çakır, Hanönü ilçesinde Hükümet binası önünde kaymakam Hasan Ali Kurt, Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Mesut Yıldız ve resmi kurum amirleri ve iki öğrenci tarafından çiçekle karşılandı. Yapımına devam eden hükümet konağı, Şeyh Şabanı Veli Cami, Gökceağaç sulama göletini inceledi. Göletin yapımı için gereken ödeneğin çıkarıldığını ifade eden Vali Çakır, ihalenin yakın zamanda tamamlanacağını kaydetti.

Daha sonra güneş enerji sistemi ve özel bir bakır madeni fabrikasında incelemelerde bulunan Çakır, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Çaybaşı köy yolunda oluşan asfalt bozukluğunu da yerinde gören Vali Çakır, Aşağı Çakırçay köyünde yaşayan şehit annesi Zahide Gülmez’i evinde ziyaret etti.

Vali Avni Çakır Hanönü’de

Vali Avni Çakır Hanönü’de

Valisi Avni Çakır daha sonra Hanönü ilçesinde faaliyet gösteren ACACİA Bakır Madeni işletmesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Vali Çakır, kaymakam Hasan Ali Kurt ve beraberindekiler ile birlikte Hanönü ilçesinde faaliyet gösteren bakır flotasyon tesisleri ve maden açık ocaklarında incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 300 milyon dolar yatırım ile kurulan ve yıllık 2 milyon ton cevher işleme kapasitesine sahip maden işletmesinde çalışmaları inceleyen Vali Çakır’a günün anısına plaket takdim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.