enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ubisoft, Avatar: Frontiers of Pandora’yı 2023/2024’e erteledi

Ubisoft, Avatar: Frontiers of Pandora’yı diğer projelere yer açmak için geri itiyor gibi görünüyor.

Ubisoft, Avatar: Frontiers of Pandora’yı 2023/2024’e erteledi
19 Ağustos 2022 21:32
A+
A-

Bir sonraki film gelmeden önce Avatar: Frontiers of Pandora‘yı oynamayı beklemiyordunuz umarız . Ubisoft ve Massive Entertainment , Avatar oyununu 2023 veya 2024’e erteledi . Geliştiriciler, gerilemeyi endüstri genelinde oyun üretimini etkileyen “devam eden kısıtlamalara” bağladılar. Ubisoft, yeni nesil bir oyun yaratmaya hala “taahhüdü” olduğunu ve James Cameron’ın serisini “çok yıllı bir fırsat” olarak gördüğünü söyledi.

Diğer projeler gecikmeler ve hatta iptallerle karşı karşıya. Axios’tan Stephen Totilo, Ubisoft’un battle royale kavgası Ghost Recon Frontline ve Splinter Cell VR’yi iptal ettiğini belirtti. Şirket ayrıca iki duyurulmamış oyunu bıraktı ve daha düşük profilli bir “premium” oyunu 2022-2023 sürüm penceresinden 2023-2024’e geri itti.

Kararlar, Ubisoft kaderini değiştirmeye çalışırken gelir. İlk çeyrekte Assassin’s Creed serisi ve Rainbow Six Siege’den “beklenenden daha iyi” satışlar elde etmesine rağmen, net rezervasyonları bir önceki yıla göre yüzde 10 düştü. Ubisoft’un işi patlamıyor ve Frontiers of Pandora gibi oyunlardaki gecikmeler yalnızca maliyetleri düşürme baskısını artırıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.