enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Türkiye’nin Otomobili TOGG Kastamonu’da

29 Ekim 2022 Tarihinde lansmanı yapılan Türkiye’nin yerli otomobili TOGG şehir turları kapsamında Kastamonu, Taşköprü ve Tosya ilçelerinde vatandaşlarla buluştu. Kastamonu Valilik önünde gerçekleşen törende Vali Avni Çakır direksiyon başına geçti.

Türkiye’nin Otomobili TOGG Kastamonu’da
11 Mayıs 2023 10:16
A+
A-
  Türkiye’nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili TOGG’un direksiyonuna geçen Kastamonu Valisi Avni Çakır, “İleriye dönük daha iyi işler yapabileceğimize dair büyük bir motivasyon. Umarım tüm yollarda binlerce TOGG olur. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Kastamonu Valisi Avni Çakır, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca tanıtım için gönderilen 37 KST 37 plakalı, “Anadolu Kırmızı” renkli TOGG’un direksiyonuna geçti.
Kastamonu Valiliği önünden hareket eden Vali Çakır, Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen Türkiye’nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobiliyle ilimizde tur attı.

default

“Gurur verici bir gün”
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Vali Çakır, TOGG’un üretimiyle gurur duyduğunu belirterek, ” yerli otomobilin ortaya çıkmasında emeği olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese teşekkür etti. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.Vali Çakır, konuşmaların ardından vatandaşlarla sohbet ederek günün anısına fotoğraf çektirdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.