enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Türk Ekonomisine Yön Veren KASTAMONU Marka ve Değerleri KASTEXPO İle Buluşuyor!

KASTEXPO 2023 ile, alanlar arası tanışma, iş ortaklığı ve mevcut alanlarda etkiyi arttırmayı planlıyor. Güç birliği oluşturma ve sağlam adımlarla sektörde etki arttırma fırsatını sunan platform, birçok sektörden yüzlerce katılımcıyı bu fuarda ağırlıyacak.

Türk Ekonomisine Yön Veren KASTAMONU Marka ve Değerleri KASTEXPO İle Buluşuyor!
6 Aralık 2023 19:20
A+
A-

Türk Ekonomisine Yön Veren KASTAMONU Marka ve Değerleri KASTEXPO İle 13-16 Aralıkta Buluşuyor!

    KASİAD Genel Sekreteri Cemal Şenol, Kastexpo 2023 Organizasyonu hakkında bilgiler verdi. Cemal Şenol; Kasiad sivil toplumun öncü kuruluşudur. Kurumsallaşma ve markalaşma yönünden Türkiye’de diğer illere öncü ve rol model olmuştur.

Bünyesinde bulundurduğu markalar (Kasiad, Kasiad Vakfı, Kastexpo, Sanayi37,Genç Kasiad) ile Kastamonu’da şubesi olan ve Türkiye’de 25 vilayette temsilciliği olan bir iş dünyası topluluğudur. Her geçen gün yaptığı faaliyetler ile göz doldururken bu yıl 13-16 Aralıkta gerçekleşecek olan Fuarda Tüm illerin Ticaret ve Sanayi odalarının davet edileceği, uluslararası alanda yatırımcıların katılım sağlayacağı iş geliştirme sanayi fuarı kamuoyunda ses getirmeye başladı. Bu yıl 3.sü gerçekleşecek ve birçok değerli markamızın yer alacağı KASTEXPO geçmişten edinilen tecrübe ile sanayi ve iş dünyasını bir araya getirecektir.

Cemal Şenol; Ticarette ulusal ve uluslararası network oluşturarak ülkemiz ekonomisine ışık tutacaktır. Kasiad heyecanlı genç dinamik yapısıyla işbirliği ve güç birliği sağlayarak memleket meselesinde yurtiçi ve yurtdışından gelen yatırımcılara mihmandar olup Kastamonu’ya katkı sunmayı ilke edinmiştir.

Kastamonu Marka ve Değerlerinin buluşacağı 13-16 Aralık IFM CNR Fuar merkezinde buluşmak dileğiyle” diyerek sözlerini noktaladı.

KASTEXPO FUARINA HANGİ SEKTÖRLER KATILIYOR?

Katılan Sektörler: Enerji, Maden, Otomotiv, Metal, Savunma, Bilişim, Teknoloji, Tarım, Gıda, Sağlık, Kozmetik, İnşaat, Mermer, Ahşap, Mobilya, Denizcilik, Turizm, Lojistik.
Kasiad Üye Firmaları
Kasiad Merkez ve Şube Teşkilatları
STK’lar
Belediyeler
Kastamonulu Sanayici ve İş İnsanları
Teknoparklar
Organize Sanayi Kuruluşları

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.