enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Tosya’da köy yandı: Yangın gece yarısı kontrol altına alındı

Tosya’da köy yandı. 10 evin küle döndüğü yangın gece yarısı kontrol altına alındı.

Tosya’da köy yandı: Yangın gece yarısı kontrol altına alındı
28 Ağustos 2022 10:13
A+
A-

Tosya son dakika haberleri…

Tosya’da ilçeye bağlı Gövrecik köyü Unduk Mahallesi’nde Avni Ateş’e ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıkarken kısa sürede büyüyen yangın çevredeki evlere sıçradı.

YANGINDA 10 EV KÜLE DÖNDÜ

Yangında 10 ev yanarken gece yarısı kontrol altına alındı.

Kastamonu Valisi Avni Çakır, yangın ile ilgili açıklamalarda bulunarak “Bölgemizdeki yerleşimin karakteristiği gereği çok yakın ve ahşap yapılaşma nedeniyle maalesef yangın 10 eve sirayet etti. Bu evlerimizin tamamı ahşap ve eski yapılar. Allah’a şükür, herhangi bir can kaybımız söz konusu değil. Hayvanlarımız kurtarıldı.” dedi.

“HER ŞEYİMİZ KÜL OLDU”

Yangında evi zarar görenlerden Afide Çelik ise iki engelli çocuğu olduğunu dile getirerek, “Evim yandı, hiçbir şey alamadım, her şeyimiz kül oldu. Engelli çocuklarımın ayakları bile yalınayak. Engelli çocuklarımı ağabeyleri sürükleyerek çıkarmış.” ifadelerini kullandı.

Selahattin Ataş da her şeyin 10 dakika içerisinde olduğunu anlatarak, alevleri görünce traktörü ve arabasını alarak harmana götürdüğünü belirtti.

Hasan Uzunmehmetoğlu ise yalnız yaşadığını ifade ederek, “Ormanda çalışıyordum. Öğlen yemeğinde telefon geldi. Geldim ki iş işten geçmiş.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.